بلوگفا اجازه هیچ کاری رو نیمیده

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
دوست عزیز منم قبلا با بلاگفا مشکل داشتم فکر کنم مشکلشم اینه که بلاگفا بعضی از سایتها رو محدود کرده چون به نظر اون جزو سایتهای تبلیغاتی حساب میشن قبلا که یادم بود یکی از سایتهای محدود شدش Parstools بود و یه راهی برای دو دره کردنش پیدا کرده بودم ولی الان یادم نیست چیکار میکردم فکر کنم اگه تو اسکریپت های که میخوای قرار بدی آدرسش از طریق بعضی سایتها کوتاه کنی و به جای اون آدرس بذاری مشکلت حل بشه

tafti

Member
دوستان پیشنهاد می کنم از بلاگفا همگی خداحافظی کنید نه به این خاطر اینکه خودم سیستم وبلاگدهی دارم فقط به خاطر اینکه به حقوق نویسندگان احترام نمیذاره خود من هم و وبلاگ داشتم که خیلی کار کرده بودم ولی بدون هیچ دلیلی مسدود کرد و بعد از چند مدتی هم پاککککککک!!!!
به همین خاطر یه سیستم وبلاگدهی زدم تا همه در اون آزادی بیان در چارچوب قوانین رو داشته باشن
www.taftblog.com

Milad

Well-Known Member
دلیلش اینه که بلاگفا وقتی قرار داد میبنده برای تبلیغات موظف هست تو بلاگ ها فقط تبلیغات پشتیبانش رو نمایش بده و اینکه بعضی سایت ها رو اشتباها تبلیغاتی به شمار میاره ، اشتباهی نیست ، دلیلش مشکلاتی هست که با اون سایت ها داره ...

بقیه سرویس ها هم که زیاد به موضوع گیر نمیدند دارند حال میدن به کاربرا وقتی برا خودشون بلاگفا شدن همین کار رو میکنند ...

جدیدترین ارسال ها

بالا