بلوک کردن کاربرا

hamids68

Member
سلام

من تازه دارم از وی بی استفاده می کنم و هنوز آشنا نیستم. می خواستم بپرسم اگر قرار باشه کاربری بلوک بشه سریعترین روش چی هست ؟ آیا باید از محیط کنترل پنل انجام بشه و اسمشو وارد بن ها کنیم یا از داخل انجمن ها هم میشه؟

War?Game

New Member
اگر کاربری اونقدر مشکلی بزرگی ایجاد کرده باشه بهتره اول پستش رو حذف کنید اگر پست به عنوان اسپم حذف کنید می تونید در اونجا یعنی در خود انجمن کاربر رو به هر مدت زمانی که در نظر گرفتید قطع دسترسی کنید اگر نه به نظر من از طریق Cp بهتره من خودم از Cp استفاده می کنم :)

hamids68

Member
خوب همین قطع دسترسی به مدت فلان روز منظور منو تامین میکنه... من چطور می تونم اینکار رو انجام بدم ؟ دنبال option اون گشتم پیدا نکردم

alishahbazi

Member
شما در ابتدا باید یک گروه کاربری به نام اخراجی ایجاد کنید .
سپس کلیه ی افرادی که خلاف قوانین عمل میکنند را به این گروه منتقل کنید .

نکته : در هنگام ساختن ، سوالی مبنی بر اینکه این گروه جزو اخراجی باشد را بله بگذارید .

hamids68

Member
آقا من میخوام از محیط ادمین کاربرا رو برای مدتی بن کنم و یا اینکه از بن در بیارم...آیا این روشی که گفتی برای همین منظوره ؟

چون اگه بخوام از محیط کنترل پنل اقدام کنم و مثلا شناسه طرفو ذخیره کنم و برم داخل محیط کنترل پنل و به بن ها اضافه کنم کار وقت گیری هست...

War?Game

New Member
کار وقت گیری نیتست اصلا
از داخل انجمن برو MOD CP
attachment.php

در داخل MOD CP برو به BAN USER ( تحریم کاربر فارسیش میشه :دی ) اسم کاربری رو که می خوای وارد کن مدت زمان رو تعیین و دلیل اگه خواستی بنویس:)

attachment.php

پیوست ها

• 2008-07-06_215636.JPG
    2008-07-06_215636.JPG
    9 کیلوبایت · بازدیدها: 14
  • 2008-07-06_215517.JPG
    2008-07-06_215517.JPG
    124.3 کیلوبایت · بازدیدها: 16

hamids68

Member
War?Game

مرسی از راهنمائیت زحمت کشیدی و خیلی جالب بود

درسته ممکنه الان وقتگیر نباشه چون اونقدر هم که کاربر خطاکار نداریم... اما اگه زمانی انجمن ها اونقدر زیاد شدن ( که احتمالش برای سایت ما وجود داره...) که مدیر کل انجمن ها دیگه نتونه به تک تک انجمن ها سر بزنه و مدیریت کنه... آیا این امکان برای ادمین ها نباید باشه که خودشون مستقیما کاربر رو بن کنن و یا از بن در بیارن؟

آخرین ویرایش:

War?Game

New Member
War?Game

مرسی از راهنمائیت زحمت کشیدی و خیلی جالب بود

درسته ممکنه الان وقتگیر نباشه چون اونقدر هم که کاربر خطاکار نداریم... اما اگه زمانی انجمن ها اونقدر زیاد شدن ( که احتمالش برای سایت ما وجود داره...) که مدیر کل انجمن ها دیگه نتونه به تک تک انجمن ها سر بزنه و مدیریت کنه... آیا این امکان برای ادمین ها نباید باشه که خودشون مستقیما کاربر رو بن کنن و یا از بن در بیارن؟
چرا نباشه هست دوست عزیز :)
زمانی که انجمن شما کاربرهاش خیلی زیاد شد و انجمن ها هم گسترده بهتره از بین کاربرهای با سابقه مدیرهای رو انتخاب کنید و به اونها هم امکان بن رو بدید ...! کنترل انجمن به وسیله G MODERATOR یا S MODERATOR ممکن نیست همچنین ادمینها اگه منظور اینه که بتونی از داخل Admin CP کاربر رو بن کنی به این عکس نگاه کن ( یک سوال شما ادمین هستی یا مدیر کل انجمن ؟ ) چون ادمین به همه ای حالت های بن چه روش قبلی چه بستن آی پی کاربر در صورت اون ازstatic ip استفاده کنه .و این روش چون ادمین تمام کنترل انجمن به دست داره

پیوست ها

• 2008-07-08_150547.JPG
    2008-07-08_150547.JPG
    88.2 کیلوبایت · بازدیدها: 4

جدیدترین ارسال ها

بالا