بلوک اخبار سال هاي گذشته

narenj

Member
من يه بلوک مي خوام که اخباري رو که سال هاي پيش نوشتم نشون بده

مثلا امسال در روز 3 بهمن 1383 اخبار روز 3 بهمن 1382، 1381 و .. رو نشون بده.

نمي دونم مفهوم رو برسونم يا نه، اگر احتياج به توضيح بيشتري هست بگيد.

با تشکر

یه همچین چیزی بعیده به صورت فانکشونال وجود داشته باشه که خودش اخبار روز خاصی از هر سال رو بیاره فقط ممکنه چیزی باشه که شما بتونی چند تا خبر رو انتخاب کنی و تو یه بلاک نمایش بدی
این مورد رو بهش Spot news میگن یعنی چند تا خبر رو سلکت میکنی و نمایش میدی برای اکثر سی ام اس ها یا توی خود ماژول اخبار وجود داره یا ماژول جدا داره
برای زوپس و مامبو که مطمانم داره بقیه رو نمیدونم

narenj

Member
اگر به وبلاگ حسين درخشان ( سردبير: خودم ) بري سمت چپ يه قسمتي داره به اسم گذشته ها كه تو اين قسمت مطالب سال هاي گذشته رو تو سالگرد اتنشار اون مطلب نشون مي ده. يعني دقيقا هموني كه من ميخوام.

حالا مي خوام بدونم كه آيا براي PHP-Nuke هم همچين بلوكي هست كه اين طور باشه يا نه

با تشكر

این اخبار اون روز خاص نیست بلکه اخبار ماه خاص رو داره میاره
مثلا الان که ژانویه هست خبر های ژانویه 2004 و 2003 رو آورده
اینم با اسپات نیوز ممکنه انجام بشه من نرفتم دنبالش ولی احتمالا مامبو و زوپس دارن

دنبال چه چیز هایی هستید ها؟ من خودم هم همچین چیزی ندیدم , فکر نمی کنم هم لازم باشه! نمی دونم ولی توجه داشته باشید که هرچی ماژول ها این امکاناتشون بیشتر بشه هم حجمشون می ره بالا, هم تنظیماتشون سخت تر می شود! در مورد وبلاگ این آقا هم فکر کنم خودش گذاشته اینو یعنی دستی گذاشته که شما هم می توانید اینکارو با پرتال ها و از جمله زوپس و... بکنید! به هر حال اون کاری رو که میگی رو می شه ماژول براش نوشت ولی فکر نکنم آماده اش باشه!

جدیدترین ارسال ها

بالا