بلوك who is براي نوك

آقا من خيلي وقته دارم فكر مي كنم اگه يه who is بلوك تو نوك داشتسم خيلي عالي مي شد
چرا كسي اينكارو انجام نميده .من يه كد واسه اچ تي ام ال تو سايت iranwebdesigning.comديدم .فكر ميكنم ايده خوبي باشه حتي اگه به يه سايت ديگه هم وابسته باشه اشكال نداره.

اينم كدش
<!--IWD Whois Search Code Begin-->
<form method=POST action=http://iranwebdesigning.com/cgi-bin/whois.cgi>
<p align="center" dir="rtl">
<span lang="fa">
<font face="Tahoma" style="font-size: 9pt">
نام دومين را وارد نماييد<span lang="en-us">
</span></font><font face="Tahoma"><span style="font-size: 9pt">:</span></font></p>
<p align="center" dir="ltr">
<font face="Tahoma">
<span style="font-size: 10pt">
www</span><font size="2">.</font></font><input type=text name=domain size=20 style="font-size: 10pt; font-family: Tahoma"><span lang="en-us">
</span>
<select size=1 name=ext style="font-size: 10pt; font-family: Tahoma; border-style: solid; border-width: 1px">
<option>.com</option><option>.net</option><option>.org</option></select></p>
<p align="center" dir="ltr">
<input type=submit value=" جستجو " name=submit style="font-size: 8pt; font-family: Tahoma"></p><input type=hidden name=action value=start>
</form>
<!--IWD Whois Search Code End-->
</body>

farsid

Member
آقا سلام من ماژول Whois اين رو درست كردم ولي الان نميزارم براي دانلود ..انشالا تا آخراي اين ماه اين ماژول رو ميزارم براي دانلود...خيلي هم كامل و جالبه فعلا باي باي

farsid

Member
صادق جان اگه منظورت در مورده ماژول منه بايد بگم...يه ماژولي يه كه مثل whoisهاي ديگه دومين رو سرچ ميكنه و اگه ثبت شده باشه اطلاعات رو نشون ميده و اگر هم نه اينكه ميگه اين دو مين رو مي تونيد همين الان ثبت كنيد كه اون وصل ميشه به سرويس هاي هاستينگ ما كه بعدا در موردش توضيح مي دم

می گم که کامل هستش یا اینکه نمی خواهید برا دانلود بذاریدش .
به هر حال اگه کامل باشه من خیلی لازم دارم .اگه یه لطفی کنی برام بفرستی خیلی ممنون می شم .
پولوس موجود فراوان انا مایه دار .
شوخی کردم ولی اگه کامل باشه و مستقل حاضرم براش پول بدم

farsid

Member
احمد جان برنامه ي من كامله اگه منظورت از كامل بودن whois كردن و ثبت دامنه هست ثبت دامنش مي ره به قسمت هاستينگ هاي شركت خودمون كه اگه بخواي ميشه تغييرش داد يا اينكه حذفش كرد و فقط whois باشه .. به هر حال از نظر من كامله..دستمم براي تغيير دادنش بازه فعلا باي

آقا من گشتم يه دونه پيدا كردم البته اونم لينك ثبت نامش ميره به يه سايت خارجي .لينك دانلودش رو اگه كسي خواست بگه ذارم

جدیدترین ارسال ها

بالا