بلوك شدن ايدي توسط ياهو

nik_sali

Member
سلام

يه مشكل با ياهو دارم اگه شما راه حلش ميدونين ما رو راهنمايي كنيد

من يه ايدي تو ياهو داشتم كه الان بلوك شده البته بلوك شدنش اينجوري بود كه من با چند ايدي با هم لوگين كرده بودم كه يه هو ديدم همه مسنجرهام ارور دادند و ايدي هام dc شدند بعد هر چي باهاشون لوگين كردم باز نشدند

البته تو ميل ميتونم برم اما تو ياهو مسنجر با اون ايدي نميتونم لوگين كنم چون باز نميشه ارور ميده همون اروري كه وقتي پسورد اشتباه باشه 8O البته پسوردش درسته

با پروفايل ايدي هم لوگين كردم باز هم همون ارور :cry:

با برنامه هاي ديگه هم رفتم باز نشد از تو خود سايت ياهو هم رفتم باز نشد

اگه كسي ميدونه راهنمايي كنه ممنون ميشم

ali_crown

Member
آقا شما يه 3 . 4 روزي صبر كن بعد برو باشه اگه نشد تا 1 هفته ديگه يك بار password رو عوض كن اگه بازم نرفت ديگه نميشه كاريش كرد

Peyman-Pop

Active Member
شما با یک آیدی دیگه لاگین کنید ببینید اون آیدی شما آنلاین هست یا آفلاین ، بعد برید در خود سایت یاهو پسوورد رو عوض کنید دوباره لاگین کنید با پسوورد جدید مشکل شما به احتمال زیاد حل می‌شه .

موفق باشید .

nik_sali

Member
همه اينكارو كردم هم پسورد عوض كردم هم با پروفايلش هم از تو خود سايت ياهو هم رفتم نميشه

تازه الان نزديك سه ماهه كه اينجوريه هك هم نشدم

حالا ميگين چكار كنم نميشه يجوري از ياهو باز اينو پس گرفت يعني ميل بزنيم باز فعالش كنن؟؟/؟

Peyman-Pop

Active Member
به اینجور مسایل یاهو توجه نمیکنه ، چون اینقدر کاربر داره که ....

از تو خود سایت یاهو با جاوا امتحان کنید یا وب مسنجر ببینید اونجا مشکلی‌ نیست !؟

Peyman-Pop

Active Member
شاید آیدی شمارو Deactive کردن .

مدتی‌ پیش با اینکار آیدی هارو برای همیشه قفل میکردن . نمیدونم الان هم هنوز یاهو این مشکل امنیتی‌ رو داره یا نه .

nik_sali

Member
نه اينو مطمينم چون چند تا ايدي با هم در يك لحظه اينجوري شد
با 5 تا ايدي بودم رفته بوديم روم رو بسازيم

آخرشم اينجوري شد

shoma be yahoo helper peighameto begoo hal mikoneh tazeh agaram nakar ba hamoon id say kon vasl shi badesh yek paiam ke gofti nemitoneh vasl she ro midaro mizani miri tosh neveshteh moshkelateh vorod va khodesh chand ta soal azat mikoneh marahelo donbal kon dorost misheh.

nik_sali

Member
خوب من كه ميتونم برم تو ميل ولي با مسنجر نميتونم لوگين كنم ارورش هم همون اشتباه بودن پسورد رو ميگيره كه گزينه هاش الان يادم نيست كه چي دادم

آيا ميشه با يه آيدي ديگه به ياهو هلپ پم داد و مشكل رو حل كرد؟

تو اون پم چي بنويسم تا جواب درست رو بده

همش اينو ميده
To get help on a topic send a message of the form "/help topic" (e.g., /help friend)
Where topic is one of the following -
friend add group online message profile status alerts

مرسي

Peyman-Pop

Active Member
یاهو هلپر فقط یک راهنماست و نمیتونه مشکل شمارو برطرف کنه یا شمارو برای اون راهنمایی‌ کنه .

چون مشکل دقیق شمارو نمیتونه متوجه بشه .

اگر دوست داشتی‌ آیدی و پسوورد خودت رو در پیغام خصوصی‌ برام ارسال کن تا ببینم اشکال از کجاست .

بعد میتونید پسوورد رو عوض کنید‌ .

البته اگر مایل بودی .

موفق باشی‌ .

nik_sali

Member
بابا يه ايدي كه مشكلي نيست الان براتون پم ميكنم

فقط حل بشه بينيم چكار ميشه كرد فقط اگه باز شد پم زياد داره همون پم هاشو يجوري به ما برسون البته ايديهايي كه توش add داشتم يجوري باز تونستم پيدا كنم اما pm اگه اومده بود save كن يجوري به ما برسونشون

مرسي

nik_sali

Member
منتظرم ببينم آقا پيمان چكار ميكنه ايدي رو كه pm كردم واسش خبري شد شما رو بيخبر نميزاريم

جدیدترین ارسال ها

بالا