بلوك خوش آمد گويي به كاربر جديد (شاه) كاري ديگر از irantraining !

ببخشيد يه سوال داشتم
اگه بخوايم مثلا همين نوشته بلوك تبريك رو در وسط بلوك قرار بديم و نوشته فارسي اونو بصورت بولد و رنگ قرمز در بياريم
بايد چه تگ هايي رو بلوك اضافه كرد ؟

ممنون ميشم توضيح بدين چون تازه كار با php رو شروع كردم

ممنون از لطف دوستان.
درمورد سوال aftabgardon جان:
همونطور كه ميدونيد ماژولي به نام فال حافظ و طالع بيني وجود نداره ولي دربرخي از سايتهاي تفريحي ايراني يكي از ملزومات است مخصوصا فال حافظ كه براي ما ايرانيها از اهميت خاصي برخورداره.من دارم روي 3 ماژول كار ميكنم(فال حافظ-طالع بيني و اسرار روز تولد)البته اسرار روز تولد رو به اتمام هستش و به زودي دردسترس دوستان قرار خواهد گرفت.البته اين ماژولها خيلي ابتدايي طراحي ميشه و اگر مورد توجه دوستان قرار بگيره حتما در نسخه هاي بعدي بهتر خواهد شد وشايد هم به زبان انگليسي هم براي انگليسي زبانها ترجمه بشه تا فرهنگ شعروادبيات ما به جهانيان معرفي بشه.
درمورد سوال blacklife1 جان:
شما بايد فايلblock-Welcom_Newuser را در پوشه blocks قرار دهيد و محتواي فايل lang-farsi.php.txt را درون فايل lang-farsi.php كه در پوشه language قرار دارد بريزيد.بعد به كنترل پنل مديريت سايت رفته و بخش بلوكها و درآنجا بلوك خود را اضافه كنيد.

درمورد سوال مجدد aftabgardon:
براي bold كردن هر قسمت از متن از تگ , استفاده كنيد.
مثالا شما ميخواهيد تمام متن را به صورت توپر نمايش دهيد:

کد:
$content .= ""._ITWELCOMNEWUSER1." <A HREF=\"modules.php?name=Your_Account&op=userinfo&username=$lastuser\">$lastuser</a> "._ITWELCOMNEWUSER2." $sitename"._ITWELCOMNEWUSER3."\n";
كه بدين صورت مي شود:

کد:
$content .= "<b>"._ITWELCOMNEWUSER1." <A HREF=\"modules.php?name=Your_Account&op=userinfo&username=$lastuser\">$lastuser</a> "._ITWELCOMNEWUSER2." $sitename"._ITWELCOMNEWUSER3."</b>\n";

يا مثلا ميخواهيد رنگ متن را به رنگ قرمز تغيير دهيد كه بايد در ابتداي متن و انتهاي آن از كد
<font color=\"#FF0000\">xxxxx</font> استفاده كنيد.
مثال:
کد:
$content .= "<font color=\"#FF0000\"><b>"._ITWELCOMNEWUSER1." <A HREF=\"modules.php?name=Your_Account&op=userinfo&username=$lastuser\">$lastuser</a> "._ITWELCOMNEWUSER2." $sitename"._ITWELCOMNEWUSER3."</b></font>\n";

موفق باشيد.

spsgorgan

Active Member
" عزيز ممنونم . آقا بلوكي هست كه اخبار رو مثل پايين شبكه خبر بصورت متني نشون بده !؟ "

اين سوال ما هم كه بوق بود !

آقا شرمنده من سوال شمارو نخوندم.
من كه جايي اين بلوك رو نديدم ولي سعي ميكنم روش كاركنم.

spsgorgan

Active Member
ممنونم . در ضمن من يه در خواست هم دارم كه در پيغام خصوصي بيان ميكنم

جدیدترین ارسال ها

بالا