بلندینگ مدها به چه معنی هستند و چه تفاوتی با هم دارن؟

i-php-i

Active Member
بلندینگ مدها به چه معنی هستند و چه تفاوتی با هم دارن؟

اگر یه مرجع مفید در این مورد دارین، لطفا بهم معرفیش کنید.

MOSTAFA

کاربر فعال
Blending mode هر لایه حالت و به اصطلاح مد هر لایه رو مشخص میکنه، Blending mode یکی از بخش های مهم توی فوتوشاپ هست که استفاده ی خیلی زیادی داره، هر مد هم یک حالت خاص رو به لایه میده مثلا وقتی شما یک لایه ی سیاه و سفید داشته باشید و یک لایه ی رنگی در بالای اون با Blending mode Color ایجاد کنید، تصویر سیاه سفید به صورت رنگی در خواهد آمد، و یا وقتی یک تصویر مثل تصویر یک آتش با پس زمینه ی مشکی دارید که میخواهید فقط آتش رو مشخص کنید میتونید با استفاده از مد Screen تمام درصد های رنگی سیاه رو مخفی کنید، همچنین مد Multiply درست برعکس Screen هست و درجات سفید رو مخفی میکنه...
بهترین راه برای شناختن و مسلط شدن به Blending mode ها استفاده از آموزش های فوتوشاپ هست زیرا توی اغلب آموزش ها از Blending mode استفاده شده. من پیشنهاد میکنم حتما از آموزش های فوتوشاپ استفاده کنید
البته به صورت تجربی هم میشه فهمید که اکثر این مد ها چه اثراتی دارن

i-php-i

Active Member
blending mode هر لایه حالت و به اصطلاح مد هر لایه رو مشخص میکنه، blending mode یکی از بخش های مهم توی فوتوشاپ هست که استفاده ی خیلی زیادی داره، هر مد هم یک حالت خاص رو به لایه میده مثلا وقتی شما یک لایه ی سیاه و سفید داشته باشید و یک لایه ی رنگی در بالای اون با blending mode color ایجاد کنید، تصویر سیاه سفید به صورت رنگی در خواهد آمد، و یا وقتی یک تصویر مثل تصویر یک آتش با پس زمینه ی مشکی دارید که میخواهید فقط آتش رو مشخص کنید میتونید با استفاده از مد screen تمام درصد های رنگی سیاه رو مخفی کنید، همچنین مد multiply درست برعکس screen هست و درجات سفید رو مخفی میکنه...
بهترین راه برای شناختن و مسلط شدن به blending mode ها استفاده از آموزش های فوتوشاپ هست زیرا توی اغلب آموزش ها از blending mode استفاده شده. من پیشنهاد میکنم حتما از آموزش های فوتوشاپ استفاده کنید
البته به صورت تجربی هم میشه فهمید که اکثر این مد ها چه اثراتی دارن

یه منبع فارسی برای معرفی و ماربرد هر کدوم از این مدها سراغ ندارید؟

اگر با مثال توضیح داده باشه بهتره.

MOSTAFA

کاربر فعال
نه متاسفانه آموزشی رو ندیدم که فقط به معرفی Blending mode ها پرداخته باشه، اما همونطور که گفتم شما اگه آموزش های فوتوشاپ رو از توی سایت های مختلف نگاه کنید خیلی مفید هستند چون تقریبا در همه ی آموزش ها از Blending mode لایه ها استفاده و همچنین به قول شما با مثال هستند و میتونید تغیرات رو به صورت ملموس ببینید
اگه بخواهید میتونم چند تا سایت آموزشی بهتون معرفی کنم

hoceyn

Active Member
من دارم اما 107MB هستش! به نظرم بهترین راه اینه که خودت تک تک اثرشون رو تست کنی. برای شروع تا سطح خیلی حرفه ای فقط کافیه این سه تا رو بدونی:
screen: اگه رنگ زیری تیره تر باشه رو پوشونی میشه و اگرنه اثر نداره.
Multiply : اگه رنگ زیری روشن تر باشه رو پوشونی میشه و اگر نه اثر نداره.
overally: ترکیب دوگانه ای بوجود میاره اما اولویت رو به سفید و سیاه میده.
4 امی هم هست که همون نرماله:green:.

جدیدترین ارسال ها

بالا