Pooriya_Online گفت:
ايران اكسپلورر من حرفت رو قبول ندارم.
چون اونا كه مريض نيستن بيان فيلتر كنن وقتي ميبينن اگه فيلتر نكن مثل او 30تا ISP پلم ميشن مجبور به حرف شنوي از مخابرات رو دارن.
مخابرات هم كه ميخواد خودشو بده نكنه به اونا درستور فيلترينگ ميده تا بگه ما نميخوايم فيلتر بكنيم و اين خود شركتها هستن كه دوست دارن فيلتر كنن.
تازه اون فيلترينگ سراسري هم كه توسط مخابراته

پس چي سرو تهش مربوط ميشه به مخابرات
شما همینطوری یک چیزی واسه خودت میگی. مگر من نظر شخصی خودم رو گفتم؟
این وسط نکات زیادی وجود داره که خیلی ار کاربران اطلاع ندارند و فقط به فیلترینگ توجه می کنند. همین ابتدا بگم که به شدت و به هزار و یک دلیل با مخابرات مخالف هستم. پس موضع مشخص شد!
حالا بریم سر اینکه چرا تعدادی سایتها فیلتر میشن؟ اونم توسط فقط تعدادی ISP ؟
اینها بر می گرده به ساختار خود شرکتها که چطور با مساله فیلترینگ مخابرات کنار میان. وقتی سرور بعضی هاشون لینوکس هست، خیلی خیلی راحت می تونن هر سایت یا کلمات کلیدی که شما فکرشو کنی فیلتر کنند بعد هم همون پیغامی برای کاربر نمایش داده بشه مبنی بر فیلتر شدن سایت، که مخابرات نمایش میده... یعنی به طریقی زیرکانه نشون میدن این سایت رو ما فیلتر نکردیم، از خود مخابراته. این کارشون باعث میشه که مخابرات کمتر بهشون گیر بده.
در طی دوره های مختلف، کارمندان مخابرات بصورت یک فرد عادی میان و از تمام شرکت ها اکانت میگیرن و میرن استفاده می کنند تا ببیند درصد و شدت فیلترینگ اون شرکت چقدره... اگر اون سایتهایی که شما ما می دونیم نام هاشون رو - فیلتر شده بود، کاری به کارش ندارند.
پس این میان، تعدادی شرکت هستند که جلوتر میرن و به سراغ دستمال آبی میرن...!
ناگفته نماند بسیاری از شرکتهایی که پلمپ شدند یا باهشون به شدت برخورد شده، از سرویسهای ماهواره - بدون مجوز - سرویسهای VOIP استفاده می کردند یا مشکل پروانه کار، نداشتم بیمه ، مشکل با اماکن و صد دلیل دیگه که هیچ وقت نمیان به مشتریانشون بگن، داشتند.
یعنی برای حفظ آبرو هم که شده ، نمیان به شما بگن ما اصلا مجوز تاسیس ISP نداشتیم، بخاطر همین مارو تعطیل کردند...!
باز هم تکرار میکنم ، به شدت با نوع ، کیفیت و قیمت سرویس دهی مخابرات مخالف هستم و هیچ وقت از انحصار گرایی ش حمایت نکردم، اما اینکه یک عده بدون داشتن علم این کار و حکایت از آب گل آلود ماهی گرفتن، بیان هر کاری خواستند بکنند و بدون رعایت کردن استانداردها ، از مردم پول بگیرند و سرویس بد بهشون ارائه کنند کاملا بحث جدایی هست و باید باهش برخورد قاطع بشه...
این ها همه مواردی بود که به چشم دیدم و تجربه کردم. از خودم هم در نیاوردم که بخوام این شرکت ها رو خراب کنم.... اما هر جایی یک عملکرد خاص خودش رو داره و نمیشه به حساب دیگرانی که یکیش مخابراته گذاشت.