بلاگ اسكاي نيز به جمع فيلتر شدگان پيوست... و فيلترينگ سراري آغازميشود. مهم

mahdiflash

Member
بعد مي گن ما همه سايت هاي غير مجاز را به جون

بچه هامون حذف كرديم مخابرات بدون دليل ما را پلمپ

كرد !!!

از نام بردن isp به همان دليلي كه بالا گفتم جدا خود

داري كنيد.

Salar

Active Member
خوب چه کار میخوان بکنن با این فیلتر فیلتراشون....می خوان رفتن مردم رو به سایتهای xxx رو قطع کنن؟؟؟ تو اینترنت هم آدم رو راحت نمیذارن!....
والا خودشون هم نمیدونن چکار میکنن!...یه مشت بیکار اومده داره با "فسا" جلو گیری میکنه!!!!......زرشک

Pooriya_Online

Active Member
ايران اكسپلورر من حرفت رو قبول ندارم.

چون اونا كه مريض نيستن بيان فيلتر كنن وقتي ميبينن اگه فيلتر نكن مثل او 30تا ISP پلم ميشن مجبور به حرف شنوي از مخابرات رو دارن.

مخابرات هم كه ميخواد خودشو بده نكنه به اونا درستور فيلترينگ ميده تا بگه ما نميخوايم فيلتر بكنيم و اين خود شركتها هستن كه دوست دارن فيلتر كنن.

تازه اون فيلترينگ سراسري هم كه توسط مخابراته :wink: پس چي سرو تهش مربوط ميشه به مخابرات :wink:

demon_da

Member
عزيزان من يه راهي دارم واسه اونايي كه هاست دارن.
يه برنامه به زبان PHP هست كه كارش دور زدن پراكسي هست.
حالا شما بايد اين اسكريپت رو روي فضاي اينترنتي خودت كه PHP ساپرت مي كنه آپلود كرده و بعد از اون طريق مي توني با استفاده از اون پراكسي رو دور بزني.
ولي واسه استفاده شخصي هست و اگه به كسي بگين ممكنه سايت شما رو هم فيلتر كنن!!! و جزاي نقدي هم داره اين كار و دوباره مي گه فقط شخصي بايد باشه.
اسمش رو فعلا نمي گم تا ببينم اوضاع فيلترينگ چجوري ميشه!!!
ممنون.

iranexplorer.net

Active Member
Pooriya_Online گفت:
ايران اكسپلورر من حرفت رو قبول ندارم.

چون اونا كه مريض نيستن بيان فيلتر كنن وقتي ميبينن اگه فيلتر نكن مثل او 30تا ISP پلم ميشن مجبور به حرف شنوي از مخابرات رو دارن.

مخابرات هم كه ميخواد خودشو بده نكنه به اونا درستور فيلترينگ ميده تا بگه ما نميخوايم فيلتر بكنيم و اين خود شركتها هستن كه دوست دارن فيلتر كنن.

تازه اون فيلترينگ سراسري هم كه توسط مخابراته :wink: پس چي سرو تهش مربوط ميشه به مخابرات :wink:

شما همینطوری یک چیزی واسه خودت میگی. مگر من نظر شخصی خودم رو گفتم؟

این وسط نکات زیادی وجود داره که خیلی ار کاربران اطلاع ندارند و فقط به فیلترینگ توجه می کنند. همین ابتدا بگم که به شدت و به هزار و یک دلیل با مخابرات مخالف هستم. پس موضع مشخص شد!

حالا بریم سر اینکه چرا تعدادی سایتها فیلتر میشن؟ اونم توسط فقط تعدادی ISP ؟
اینها بر می گرده به ساختار خود شرکتها که چطور با مساله فیلترینگ مخابرات کنار میان. وقتی سرور بعضی هاشون لینوکس هست، خیلی خیلی راحت می تونن هر سایت یا کلمات کلیدی که شما فکرشو کنی فیلتر کنند بعد هم همون پیغامی برای کاربر نمایش داده بشه مبنی بر فیلتر شدن سایت، که مخابرات نمایش میده... یعنی به طریقی زیرکانه نشون میدن این سایت رو ما فیلتر نکردیم، از خود مخابراته. این کارشون باعث میشه که مخابرات کمتر بهشون گیر بده.

در طی دوره های مختلف، کارمندان مخابرات بصورت یک فرد عادی میان و از تمام شرکت ها اکانت میگیرن و میرن استفاده می کنند تا ببیند درصد و شدت فیلترینگ اون شرکت چقدره... اگر اون سایتهایی که شما ما می دونیم نام هاشون رو - فیلتر شده بود، کاری به کارش ندارند.

پس این میان، تعدادی شرکت هستند که جلوتر میرن و به سراغ دستمال آبی میرن...!

ناگفته نماند بسیاری از شرکتهایی که پلمپ شدند یا باهشون به شدت برخورد شده، از سرویسهای ماهواره - بدون مجوز - سرویسهای VOIP استفاده می کردند یا مشکل پروانه کار، نداشتم بیمه ، مشکل با اماکن و صد دلیل دیگه که هیچ وقت نمیان به مشتریانشون بگن، داشتند.

یعنی برای حفظ آبرو هم که شده ، نمیان به شما بگن ما اصلا مجوز تاسیس ISP نداشتیم، بخاطر همین مارو تعطیل کردند...!

باز هم تکرار میکنم ، به شدت با نوع ، کیفیت و قیمت سرویس دهی مخابرات مخالف هستم و هیچ وقت از انحصار گرایی ش حمایت نکردم، اما اینکه یک عده بدون داشتن علم این کار و حکایت از آب گل آلود ماهی گرفتن، بیان هر کاری خواستند بکنند و بدون رعایت کردن استانداردها ، از مردم پول بگیرند و سرویس بد بهشون ارائه کنند کاملا بحث جدایی هست و باید باهش برخورد قاطع بشه...

این ها همه مواردی بود که به چشم دیدم و تجربه کردم. از خودم هم در نیاوردم که بخوام این شرکت ها رو خراب کنم.... اما هر جایی یک عملکرد خاص خودش رو داره و نمیشه به حساب دیگرانی که یکیش مخابراته گذاشت.

Pooriya_Online

Active Member
اي بابا توهم كه همش ميخواي باآدم مخالفت كني...

من يكي كه حوصله تو يكي رو نداره براي همين هم ديگه جوابتو نميدم. وقتي نميخواي قبول كني كه.... حالا ولش كن به خاطر تو كه نبايد سايت رو به خطر بندازم.

iranexplorer.net

Active Member
Pooriya_Online گفت:

من يكي كه حوصله تو يكي رو نداره براي همين هم ديگه جوابتو نميدم. وقتي نميخواي قبول كني كه.... حالا ولش كن به خاطر تو كه نبايد سايت رو به خطر بندازم.

اتفاقا درست برعکس.. چون با دیدگاه شما موافقم اون صحبت ها رو گفتم. من که گفتم با فیلترینگ به هر نوع مخالفم... همه مخالفن...

اینکه چرا بعضی جاها بیشتر فیلتر می کنند، بدون هماهنگی با مخابرات بوده ، همین!

ما کجا با هم اختلاف داریم؟ :wink:

mahdiflash

Member
منم با فيلتر كردن به اين صورت توسط مخابرات

مخالفم ......

يك مثال خوب براتون بزنم تا روشن شيد ....

چرا قبل از اين كه مخابرات دستور فيلتر سراسري را

بدهد تعدادي از isp ها سايت هايي را فيلتر مي كردن.

چه منفعتي براي آن ها داشته ؟؟؟ ......

Pooriya_Online

Active Member
iranexplorer.net گفت:
Pooriya_Online گفت:

اتفاقا درست برعکس.. چون با دیدگاه شما موافقم اون صحبت ها رو گفتم. من که گفتم با فیلترینگ به هر نوع مخالفم... همه مخالفن...

اینکه چرا بعضی جاها بیشتر فیلتر می کنند، بدون هماهنگی با مخابرات بوده ، همین!

ما کجا با هم اختلاف داریم؟ :wink:

:wink:

بااب خوب وقتي بالا سيكل حرف ميزني و زيرنويس ميدي همين اشتباهاتم ميشه ديگه :wink: :lol:

Pooriya_Online

Active Member
mahdiflash گفت:
منم با فيلتر كردن به اين صورت توسط مخابرات

مخالفم ......

يك مثال خوب براتون بزنم تا روشن شيد ....

چرا قبل از اين كه مخابرات دستور فيلتر سراسري را

بدهد تعدادي از isp ها سايت هايي را فيلتر مي كردن.

چه منفعتي براي آن ها داشته ؟؟؟ ......

به دليل ترس و اينكه ISPشون پلم نشه.

اينم اضافه كنم كه ISP سپنتا قبل از اينكه اون 30تا پلم بشن هيچ سايت رو فيلتر نكرده بود.

بعضي از ISPها هم كه ماله خودشونه مثل پارس آنلاسن-ندا-البرز و...

راستي ISP شركت باباي من هيچ سايتي رو فيلتر نكرده :wink:

Pooriya_Online

Active Member
iRWEBDES گفت:
آي اس پي من صبحها فيلتر داره اما شبها كويته ... :)

خوب ديگه حضرات شبها مشغولند و وقت نميكنن با اون اي-اس-پي شما كانكت شن و سايتهاروببينن و اي-اس-پي هم از اين موقعيت استفاده ميكنه و باز ميزاره :lol:

الان اين تاپيك هم مثل اون يكي كه درمورد پلم آي-اس-پي ها عليرضا نوشته بود قفل ميشه :wink:

موفق باشيد...

Pooriya_Online

Active Member
alireza26 گفت:
بابا بي خيال...

چرا قفل مي كنند نمي دانم...

:cry: :cry: :cry:
هيچي... همين طوري... والله بعضيا كه حرفهاشو حذف نميشه و يا تاپيكاشون قفل از همه بدترين... :wink: منظورم افرادي مثل همين آقاي ... هستش. :wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا