بلاستر يک ساله شد !!

magid

Member
با سلام
اين هم يك مقاله در مورد ويروس بلاستر :wink:

[align=center:3faccf4de3]بلاستر تولدت مبارك!!![/align:3faccf4de3]

[align=justify:3faccf4de3]ويروس بلاستر که به MSBlast مشهور است در تاريخ 11 آگوست سال 2003 با سوء استفاده از يک حفره امنيتي در سيستم عامل ويندوز موفق به نفوذ به بسياري از کامپيوترهاي شخصي در سراسر جهان شد و تا به امروز به فعاليتهاي خود ادامه داده است.[/align:3faccf4de3]

=====

[align=justify:3faccf4de3]عليرغم گذشت يک سال از انتشار ويروس بلاستر در اينترنت که نزديک به 10 ميليون قرباني گرفته است، کارشناسان معتقدند که فعاليتهالي تخزيبي ويروس کماکان ادامه دارد.

ويروس بلاستر که به MSBlast مشهور است در تاريخ 11 آگوست سال 2003 با سوء استفاده از يک حفره امنيتي در سيستم عامل ويندوز موفق به نفوذ به بسياري از کامپيوترهاي شخصي در سراسر جهان شد و تا به امروز به فعاليتهاي خود ادامه داده است.

کارشناسان ضمن هشدار به کاربران اينترنت در سراسر جهان معتقدند که هنوز هم امکان آلوده شدن به نسخه هاي مختلف اين ويروس وجود دارد و اتخاذ تمهيدات امنيتي براي مقابله با اين مشکل ضروري است. [/align:3faccf4de3]

منبع:هموطن سلام

با تشكر
مجيد( 8O )

saman_sweden

Active Member
منم بتوبه خود تبريك مي گويم
اميدوارم ورژونهاي F تا Z را هم ببينيم

اميدوارم اين ويروس بتونه 10 ميليون قرباني كه سهله 100 ميليارد قرباني بگيره

اميدوارم اين ويروس در اثر عمل شبيه ساري انسانها به خود انسانها منتقل شود

و اميدوارم ...........

magid

Member
saman_sweden گفت:
منم بتوبه خود تبريك مي گويم
اميدوارم ورژونهاي F تا Z را هم ببينيم

اميدوارم اين ويروس بتونه 10 ميليون قرباني كه سهله 100 ميليارد قرباني بگيره

اميدوارم اين ويروس در اثر عمل شبيه ساري انسانها به خود انسانها منتقل شود

و اميدوارم ...........

من هم با تمام وجود همين آرزو رو دارم :oops: :twisted:

ودر جواب منتقداني كه مي گن:
[align=center:7ae9c8fe3f]
بلاستر حيـــــــــــــــــــا كن //// ماكــــــــــــــــــــــــروسافت رو رهـــــــا كن !!![/align:7ae9c8fe3f]

مي گم:

[align=center:7ae9c8fe3f]بلاستر بلاستر ان شاالله زنده باشه // 1000سال پاينده باشي [/align:7ae9c8fe3f]

=======================
با تشكر
مجيد( 8O )

magid

Member
swi گفت:
مجيد جون چند وقت زدي تو خط خبر

(فرمت سويش جان)swi عزيز :wink: گفتيم استعداد خودمون رو تو اين قسمت هم تست كنيم :roll: شايد به مراتب بالاتري مثل معاوني -مدير انجمني يا اينكه اصلا خدا رو چه ديدي مدير كل سايتي شديم :oops:

با تشكر
مجيد( 8O )

Salar

Active Member
magid گفت:
swi گفت:

(فرمت سويش جان)swi عزيز :wink: گفتيم استعداد خودمون رو تو اين قسمت هم تست كنيم :roll: شايد به مراتب بالاتري مثل معاوني -مدير انجمني يا اينكه اصلا خدا رو چه ديدي مدير كل سايتي شديم :oops:

با تشكر
مجيد( 8O )

موفق باشی عزیز دل...دل انگیز :wink:
ممنون از ارسال این خبر بد...

saman_sweden

Active Member
magid گفت:
swi گفت:

با تشكر
مجيد( 8O )

آقا مجيد من خيلي تلاش كردم كه شما مدير قسمتي از انجمن باشيد آقا مسيح بيشتر از همه به اين موضوع شاهد است ولي تصميم با آقاي علوي زاده بود من در مورد مديريت شما با آقا بابك آقا مجيد و ... صجبت كرده بودم متاسفانه از دست من كاري ساحته نبود

اما الان خوشحال بايد باشيد كه مدير نشدي با اين اوضاع قاراميش انجمن مجيد آنلاين كه حاكم است اگر هم بهتون پيشنهاد مديريت انجمن شد قبول نكنيد به دردسرش نمي ارزه

saman_sweden

Active Member
نه عزيز هر چيزي هم حدي داره
من آقا مجيد علوي زاده مثل داداش خودم مي دونم ديگه اجازه نمي دهم اوني دهنش بو شير ميده بيايد اينجا عربده بكشه

mahyar_nel

Active Member
مجيد جان شما هم ضد ماكروسافتي؟واقعا متاسفم
سامان جان parsa1991 مغز نخوديه ولش كن

aghahamidgol2

Active Member
من حرفي ندارم جز بلاستر جان اميدوارم زير سايه بچه هاي مجيد آنلاين سالها زندگي كني

آقا سامان بچه زدن نداره ولش كن :)

جدیدترین ارسال ها

بالا