بك گراند قشنگ

missleila

New Member
سلام :paint:
من چيزيو لازم دارم كه متاسفانه اسمشو نميدونم
يه سري تصاوير هست ، كه به صورت لايه لايه اس ، مثلا لايه رويي رويي كه تصوير پاييزيه رو چون دوس ندام چشم كنارش رو برميدارم و از لايه ديگه كه منظره سرسبز هست رو زمينه عكسم ميزارم! كسي ميدونه اسمش چيه ؟يا اگه كسي داره واسم ميزاره؟ يا كلاًيه چندتا بك گراند قشنگ ميخوام واسه عكس عروس داماد
ممنون ميشم راهنماييم كنيد:rose:
مرسي:rose:

SPD

Member
اینی که شما میگید فکر کنم خلق یه تصویر و طراحی از چندین تصاویر متعدد و متفاوت هستش . که شما با جدا سازی قسمت های از تصاویر مختلف و تلفیق در یک طراحی جدید ایجاد میکنید . یادم میاد یه زمانی مدیر کل اینن انجمن " ماندانا " یه همچین طراحی از ترکیب چند تصویر بدست آورد . میتونی بهش کامنت یا پیغام بذاری به احتمال قوی بدونه چی میخواهی کمکت میکنه ...

موفق باشی :rose:

psdha

New Member
دوست عزیز این چیزی که شما می گی اسمش فون عکاسی هست
شما با دانلود یا تهیه یک فون که psd هم هست، یعنی لایه لایه، می تونی عکس خودت رو داخلش بذاری و طراحی کنی.
مثلا می تونی چنین فونی رو دانلود کنی و عکس خودت رو اونطوری که گفتی داخلش قرار بدی:
برات اینجا لینک دانلودشو میذارم:
عکسش رو ببین

363.jpg

پسوردش: به دلیل تذکر مدیر برداشته شد. پسورد همون آدرسیه که روی نام فایل هست

http://parsaspace.com/files/4731874884/363(www.psdha.ir).rar.html

آخرین ویرایش:

missleila

New Member
دوست عزیز این چیزی که شما می گی اسمش فون عکاسی هست
شما با دانلود یا تهیه یک فون که psd هم هست، یعنی لایه لایه، می تونی عکس خودت رو داخلش بذاری و طراحی کنی.
مثلا می تونی چنین فونی رو دانلود کنی و عکس خودت رو اونطوری که گفتی داخلش قرار بدی:
برات اینجا لینک دانلودشو میذارم:
مرسي، خيلي خيلي ممنونم از راهنماييتون:rose:

Saeed

Well-Known Member

لطفا فایل رو بدون پسورد قرار بدید ! در غیر این صورت مجبور به حذف تاپیک میشم ! :rose:

psdha

New Member
آپلود دوباره فایل برام مقدور نیست اما. پسورد رو برداشتم اگر بازم نقض قوانینه بگین که کلا پست رو حذف کنم و در اولین فرصت، دوباره بذارم.

جدیدترین ارسال ها

بالا