بــرای شروع !

سلام به تمام دوستان انجمن سه بعدی ، یک چندتا سوال ابتدایی ازتون داشتم ! من تازه به هنر سی جی علاقه مند شدم برای شروع باید از کجا استارت بزنم ؟ لطفا راهنمایی کنید

Belender \ 3d Max \ Zbrush

بـا تشکر !

lad3000

Member
سلام
هر کدوم از این نرم افزار ها برتری خاص خودشون نسبت به بقیه دارن
مثلا بلندر و مکس تقریبا قدرت شون برابر هست
کار با بلندر آسون تره
و نرم افزار zbrush بیشتر برای ساخت انسان بکار میره چون تکنیک ساخت انسان توی این نرم افزار خیلی خیلی آسون تر از بقیه نرم افزار هاست
من الان از بلندر استفاده میکنم ولی شما تو انجمن سرچ کن مزیت نرم افزار ها رو نسبت به هم دربیار هر کدوم خاستی انتخاب کن مهم فرمت خروجی فایل مدل شده هست که همه نرم افزار ها فرمت های استاندارد رو خروجی میگیرن
وقتی میخوای جایی کار کنی نگاه نمیکنن از چه نرم افزاری استفاده میکنی فقط به نمونه کار هات نگاه میکنن

Saeed2vfx

Member
سلام
هر کدوم از این نرم افزار ها برتری خاص خودشون نسبت به بقیه دارن
مثلا بلندر و مکس تقریبا قدرت شون برابر هست
کار با بلندر آسون تره
و نرم افزار zbrush بیشتر برای ساخت انسان بکار میره چون تکنیک ساخت انسان توی این نرم افزار خیلی خیلی آسون تر از بقیه نرم افزار هاست
من الان از بلندر استفاده میکنم ولی شما تو انجمن سرچ کن مزیت نرم افزار ها رو نسبت به هم دربیار هر کدوم خاستی انتخاب کن مهم فرمت خروجی فایل مدل شده هست که همه نرم افزار ها فرمت های استاندارد رو خروجی میگیرن
وقتی میخوای جایی کار کنی نگاه نمیکنن از چه نرم افزاری استفاده میکنی فقط به نمونه کار هات نگاه میکنن

با تشکر از شما دوست عزیز که قصد راهنمایی دارید.

ولی میخواستم بدونم چطور به این نتیجه رسیدید که blender و 3dsmax با هم برابر هستند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!! :shock:

maxscript

Well-Known Member
اگر بخوای استارت شروع رو بزنی که اول به نظر من اگر می خوای در اینده موفق باشی طراحی دستی رو شروع کن چون همه برنامه ها حکم یه خودکار یا مداد رو برای شما دارن شما طراحی دستی رو یاد بگیر بعد که وارد تری دی که بخوای بشی ابزاری مثل Mudbox و Zbrush و... داری که اون موقع شما فقط باید محیط برنامه رو بشناسید بقیه کار به دست شما بستگی داره دنیای سی جی خیلی شبیه دنیای برنامه نویسی همیشه میگن شما اون ریاضی و الگوریتم نویسیتو خوب کن بعد یه ابزار بهت میدن به نام زبان برنامه نویسی مثل C/C++/Java

جدیدترین ارسال ها

بالا