Fa بعضی برنامه ها با ران جواب نمی دن

h4227015

Member
ران بیلدر خرابه بعضی اون می تونه برنامه ها رو باز کنه ولی نمی تونه آدرس فایلی رو که می خوایم ... به برنامه بده
مثلاً برنامه ارور می ده که فایل رو پیدا نمی کنه یا برنامه قاطی می کنه
:shock:در اینگونه موارد باید چکار کنیم

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
اگه میشه اون دستوری رو که برای اجرای فایلتون میدین با آدرس فایل رو قرار بدین.

h4227015

Member
نه آدرس ها درستن

آدرس ها درست برطبق همان روش بیلدر هستند طوری که اگر برنامه مورد نظر رو عوض کنم مثلاً فوکسیت ریدر بزارم درست می شه و فایل مورد نظرم اجرا میشه منظورم اینه که این ران بیلدر روی همه برنامه ها جواب نمی ده
Run("<SrcDir>\posshe\barname.exe","MAXIMIZE <SrcDir>\poshe\fail.???
HTML:
")
منظورم از ؟؟؟ پسوند فایل هست
حالا این آدرس رو هر طور هم که ساده به برنامه بدیم فایده نداره مثلاً
Run("<SrcDir>\barname.exe","name fail")
HTML:

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
با این دستور، فایل barname.exe به همراه یکسری پارامتر اجرا میشه، باید اطمینان حاصل کنید که پارامترها رو درست به برنامه ارسال میکنید.
ضمن اینکه برخی برنامه ها ممکنه بخاطر وجود آنتی ویروس با تاخیر اجرا بشن، یا اصلاً اجرا نشن (که در اینصورت آنتی ویروس هشدار میده)

h4227015

Member
به هیچ عنوان نمی شه

منظورم از برنامه اکسه هر برنامه ای است
البته نه هر برنامه ای
همش می خوام بگم من این دستور ران رو روی چند برنامه امتحان کردم فهمیدم روی همه درست کار نمی کنه مثلاً دیدم برای بیشترشون پیقام میده که برنامه ای که بیلدر با کد ران بهش دستور میده نمی تونه فایلی رو که می خوایم باز کنیم باز کنه

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
به احتمال زیاد مشکلاز پارامترهایی هست که ارسال میکنید.
اول اینکه باید برنامه ی مقصد پارامترهایی که میفرستید رو قبول کنه
نکته ی دوم اینکه در فرستادن پارامترها همیشه توجه داشته باشید که کاراکتر فاصله (Space) جدا کننده ی پارامترها هست، پس اگه دارید مسیر فایل رو میفرستید، احتمالش زیاد هست که پارامتر درست ارسال نشه (بعلت احتمال وجود Space در مسیر فایل).
در این موارد پارامتر ها رو بین دو کاراکتر کوتیشن ( " ) محصور کنید.

جدیدترین ارسال ها

بالا