بعد از تغییر نام subdomain تالار VB

hamids68

Member
سلام

قبلا تالار phpbb داشتیم که تحت نام www.community.iransalamat.com فعالیت می کردیم و تا قبل اینکه به VB
و subdomain جدید www.forum.iransalamat.com تغییر نام بدیم روزی 8000 ویزیت داشتیم. اما از زمان تغییر نام ساب دامین به 800 رسید. میخواستم از دوستان نظر خواهی کنم که به نظر شما ما می تونیم بزودی به 8000 قبلی برگردیم یا اینکه مشکلاتی خواهیم داشت

آمار مراجعه به سایت طبق گزارش google analytics

1- search engines = 79%
2- refering sites= 15%
3- direct trafic=5%

sunrise

Member
سلام

قبلا تالار phpbb داشتیم که تحت نام www.community.iransalamat.com فعالیت می کردیم و تا قبل اینکه به VB
و subdomain جدید www.forum.iransalamat.com تغییر نام بدیم روزی 8000 ویزیت داشتیم. اما از زمان تغییر نام ساب دامین به 800 رسید. میخواستم از دوستان نظر خواهی کنم که به نظر شما ما می تونیم بزودی به 8000 قبلی برگردیم یا اینکه مشکلاتی خواهیم داشت

آمار مراجعه به سایت طبق گزارش google analytics

1- search engines = 79%
2- refering sites= 15%
3- direct trafic=5%
البته اين يک امر طبيعي است چون پس از اينکه شما اطلاعات دومين قبلي (فايل هاي phpBB) رو حذف کرديد موتورهاي جستجويي که صفحات رو ايندکس کردند آدرس community.iransalamat.com رو ميشناسند و وقتي به اونا ريفر مي کنه کاربر (توسط موتور جستجو) با خطاي 404 مواجه ميشه و همين امر باعث کاهش آمار بازديد سايت شما شده، راه حلش اينه که لينک هايي که احتمال ميديد بيشتر مورد جستجوي موتورها قرار مي گيرند (بيشتر فايل viewtopic.php هست که حائز اهميته) رو دوباره آپلود کنيد با اين تفاوت که دايرکت بشن روي آدرس جديد که در اين مورد قبلا در تاپيکي ديگر روش رو گفتم.

http://forum.majidonline.com/showthread.php?p=672278#672278

hamids68

Member
سلام

چون فایلهای قدیم community بطور کل برداشته شده...عملا هیچ فایل community وجود نداره...بنا براین اگر موتور های جستجو این لینک ها رو معرفی کنند قائدتا با پیغام ارور مواجه می شوند...و کاریش نمیشود کرد

مشکل با پیشنهاد یکی از دوستان تا حدی حل شد... به این ترتیب که دامین اصلی www.iransalamat.com تا مدتی به آدرس تالار جدید www.forum.iransalamat.com فوروارد بشه که خوشبختانه موثر بود و تا حدی آمار مراجعه کننده بالا رفت...

بقیه موارد که تا حد 80% مراجعه کنندگان روزانه هست مربوط به موتور های جستجو هست که باید صبر کنیم تا ایندکس شود

ممنون از اظهار نظرتون

جدیدترین ارسال ها

بالا