galagoola
Active Member
ایشون گفتن که من همین سی دی فتوشاپ رو ریختم روی کامپیوتر دوستم مثل بیلبیل ( بلبل ) کار می کرده !
ممنون حواسم نبود
آرمان من کی گفتم منو اخراج کردن
ایشون گفتن که من همین سی دی فتوشاپ رو ریختم روی کامپیوتر دوستم مثل بیلبیل ( بلبل ) کار می کرده !
من همیشه این مشکل رو با CS3 مخصوصا داشتم ...
و در عین حال همیشه این کار رو کردم و مشکلم حل شده:
فقط کافیه این تیک رو برداری
آره درست گفتی، اسمش سپیده ست فامیلیش هم مشکین سارا! یا شایدم فامیلیش این نباشه ولی فکرر کنم تو خونه سارا صداش می کنن! نمی دونم! ولی بالاخره کلمه "سارا" یه نقشی تو زندگی این دوستمون داره!سپيده جان (درست گفتم اسمتو؟!)
آره ولی اینجوری که دیگه بهت پرویو نمیده...
آره درست گفتی، اسمش سپیده ست فامیلیش هم مشکین سارا! یا شایدم فامیلیش این نباشه ولی فکرر کنم تو خونه سارا صداش می کنن! نمی دونم! ولی بالاخره کلمه "سارا" یه نقشی تو زندگی این دوستمون داره!
[/COLOR]
نچ!!
مشكين سرا نه مشكين سارا !!
آره درست گفتی، اسمش سپیده ست فامیلیش هم مشکین سارا! یا شایدم فامیلیش این نباشه ولی فکرر کنم تو خونه سارا صداش می کنن! نمی دونم! ولی بالاخره کلمه "سارا" یه نقشی تو زندگی این دوستمون داره!
---
سلام سپیده خانوم
اگه ویندوز تو و ویندوز جایی که براش فتوشاپ بردی مثل همه و فتوشاپ هاتون هم مثل همه و فتوشاپ اونجا کار میکنه ولی رو دستگاه تو کار نمی کنه! خب ایراد از دستگاه توئه! که البته این بعیده چون خودت میگی دستگات مشکلی نداره!
پس حتما یه چیزی هست که تو جا انداختی! شاید ویندوزت به کل ویروسیئه، شاید ویندوزت فارسی نبوده و خواستی که تو فتوشاپ فارسی تایپ کنی، شاید فتوشاپت Me نبوده و خواستی فارسی تایپ کنی، شاید فتوشاپ به هر دلیلی فونت ها رو نمیشناسه ( پس بعد از نصب فتوشاپ یه بار دیگه فونت ها رو نصب کن)، شاید فضای هاردت برای ساخت تمپ فتوشاپ کمه ،شاید اگه یه بار دیگه فتوشاپ نصب کنی درست شه و شاید هزار تا دلیل دیگه. ولی وقتی تو میگی که فتوشاپ سالمه، ویندوز سالمه و کامپیوتر هم سالمه پس حتما یه نکته ریزی هست که رعایت نشده! فکرر کنم اگه یه توضیحی راجع به دستگاهت و ویندوزت و فتوشاپت بدی بهتر بشه راجع بش حرف زد.
فععلن
---
راستی بییاد برای گالا گوگولی هم دعا کنیم که یه شغل خوب پیدا کنه که دیگه از اون جا اخراجش نکنن!
و جدای از شوخی:
برای سارا - بهترین ِ دخترا - دعا کنیم که مشکلش حل بشه!!
من همیشه این مشکل رو با CS3 مخصوصا داشتم ...
و در عین حال همیشه این کار رو کردم و مشکلم حل شده:
فقط کافیه این تیک رو برداری