بسیار مهم - سوال من از شرکت Chaosgroup V-Ray و پاسخ آن ها!!!

بسیار مهم - سوال من از شرکت Chaosgroup V-Ray و پاسخ آن ها!!! (CPU or GPU)

سوالی که من از شرکت تولید کننده پلاگین وی ری پرسیدم و پاسخی که آن ها دادن...
برای کسایی که در خرید کارت گرافیک مردد اند بسیار مهمه
-------------------------------------------------------------------------------------------------
[LTR]
[LTR]Hi
[/LTR]​

In 3ds Max design 2012, mental rayrelies on CPU performance, so a workstation with more cores can provide faster rendering performance. iray, on the other hand, is GPU bound, so it requires high performance and/or multiple graphics cards.

what's your plugin (V-Ray v.2) based on?

CPU?

OR

GPU?

Thanks for your responsibility.
Shokouhi, Iran
[/LTR]​

پاسخی که آن ها چند ساعت بعد به من دادند...
-----------------------------------------------------

[LTR]

Dear Shokouhi,

Thank you for interest in V-Ray.
V-Ray 2.0 for 3ds Max combines the power of V-Ray rendering engine with the speed of the interactive rendering system V-Ray RT. V-Ray RT runs both on CPU and GPU. V-Ray RT for GPU is based on OpenCL and as such should be able to run on any OpenCL-compatible graphic card.

Let us know if you have any more questions.

We hope this response has sufficiently answered your questions. If not, please do not send another email. Instead, reply to this email or login to your account for a complete archive of all your support request and responses.

Marta Kruneva
Technical Support Department
Chaos Group
tel: +359 2 422 422 1
tel: +359 2 489 44 86
fax: +1 818 4751567
www.chaosgroup.com
[/LTR][/LTR][/LEFT]
-------------------------------------------------------------------------------------

من پرسیدم پلاگین وی ری از CPU استفاده می کنه یا GPU؟

اونا گفتن بسته به انتخاب شما، از هر کدوم می شه استفاده کرد.

پس تو این گرونی بازار هرکی می خواد سیستم جمع کنه باید ببینه CPU براش ارزون تر در میاد یا کارت گرافیک.
این مطلب یعنی چند صد هزار تومان نفع به خاطر انتخاب صحیح.
لطفا هرکی توضیحی در این مورد داره بگه من هم استفاده کنم.

آخرین ویرایش:

Ultra3D

Well-Known Member
داداش درباره vray RT گفته که از هر دوتاش استفاده می کنه ( کارت گرافیک هایی که open cl رو پشتبانی می کنن )

خود vray فقط از CPU استفاده می کنه و لاغیر ...

در این باره کلی تو فروم های سخت افزاری داحلی و خارجی بحث شده و به صورت عملی ثابت کردن

تو you tub هم کلی کلیپ از تست ها هست که دیدم

وی ری CPU می خوره ... هنوز معدش به GPU عادت نکرده !:wink:

داداش درباره vray RT گفته که از هر دوتاش استفاده می کنه ( کارت گرافیک هایی که open cl رو پشتبانی می کنن )

خود vray فقط از CPU استفاده می کنه و لاغیر ...

در این باره کلی تو فروم های سخت افزاری داحلی و خارجی بحث شده و به صورت عملی ثابت کردن

تو you tub هم کلی کلیپ از تست ها هست که دیدم

وی ری CPU می خوره ... هنوز معدش به GPU عادت نکرده !:wink:
اگه ما cpu رو i7 - i5 در نظر بگیریم حد اقل کارت گرافیک مورد نیاز واسه کار با وی ری چقدر باید باشه؟
یه گیگ یا دو گیگ. به نظرم اون پولی که آدم واسه کارت گرافیک بخواد بده رو اگه واسه cpu بذاره بهتره نه؟

shahin666

Active Member
به نظر من استفاده از cpu بهتر مناسب تره چون کارت گرافیک خوب برای استفاده از vray rt از نوع کوادرو پرو هستش که مدل خوبش گرونه ولی اگه از یه cpu i7 2600k استفاده بشه و یه کارت خوب مثل geforce 580ti خیلی تو هزینه ها صرفه جوئی میشه

khatam.0761

Well-Known Member
ب نظر منم اگر cpu خوب بخری بهتر از اینه که هزینه واسه کارت گرافیک گرون صرف کنی
cpu من i5
گرافیک هم 1.5
راضی هستم

جدیدترین ارسال ها

بالا