ببخشید اینجا میگم. کجا می تونم یه مقاله در مورد ترکیب رنگ بندی درست و انتخاب صحیح رنگ ها تو طرح بدست بیارم؟جدای از سفید دو تا رنگ سیاه و خاکستری خیلی معنی خوبی ندارن. برای اینجور طرحها بهتره از رنگایی مثل سبز و آبی و سفید استفاده بشه.
ببین مشرقی جان من این طرحت رو ادیت کردم ... امیدوارم قشنگ شده باشه ...
یه جا به جایی رنگ ها ...
مخلصیم, بارزام @
بنده همانا خوشم آم !سعی کردم در قالبی ساده این طرح رو بزنم لطفا نظر بدید
البته من خودم رو در اون حدی نمودونم که بخوام نظری بدم یا ایرادی از کار شما اساتید بگیرم
ولی دوست عزیز،بارزام جان:
همون طوری که سارا خانم گفتند بهتر بود از رنگ های بیشتری استفاده کنید که یه جورایی هارمونی کار وسادگیش رو حفظ کنه.
چی رسمش نبود؟! این که میگم قبل از تغییرات تو طرح دیگران اجازه گرفته بشه؟ خوب البته تعجبی نداره چون خیلی از ما ایرانی اصلا نمیدونیم کپی رایت یعنی چی! خواهشا اگر کسی دوباره قصد اظهارنظر در این رابطه رو داره فقط با پیغام خصوصی مطرح کنه چون بیشتر از این درست نیست تاپیک این بنده خدا منحرف بشه.سارا جون این رسمش نبود ......
خیلی خوبه پس برو تو کار احداث تاپیک!ضمن تشکر از همه بچه ها و خصوصا مدیر محترم پیشنهاد میکنم یک تاپیک مخصوص کارهای غیر رنگی زده بشه تا یک کمی در این زمینه رقابت کنیم و کمی کارهامون در این زمینه به بلوغ برسه . به نطرم تاپیک جالبی از کار در بیاد .
چی رسمش نبود؟! این که میگم قبل از تغییرات تو طرح دیگران اجازه گرفته بشه؟ خوب البته تعجبی نداره چون خیلی از ما ایرانی اصلا نمیدونیم کپی رایت یعنی چی! خواهشا اگر کسی دوباره قصد اظهارنظر در این رابطه رو داره فقط با پیغام خصوصی مطرح کنه چون بیشتر از این درست نیست تاپیک این بنده خدا منحرف بشه.
ممنون