بسم الرب الزینب سلام الله علیهما

hadiahd

New Member
امیدوارم خود بی بی زینب اجرتون بده ان شاءالله واگر امکانش هست طرحهای مذهبی از طرحهای دیگه جدا کنید یاعلی!

reza1426

Member
طرح

سلام اینم یه طرح برای امام رضا(ع)
امیدوارم خوشتون بیاد

پیوست ها

• haram copy2.jpg
    haram copy2.jpg
    148 کیلوبایت · بازدیدها: 9

flashdes

Active Member
سلام طرحتون که خیلی عالی شده چه سفیدش چه آبیش ولی فکر کنم غلط املایی داره
" اشف صدری الزینب " فکر کنم درست باشه تا " اشف صدر الزینب " چون ایشون خانوم هستن کلمه صدر باید به صورت صدری بیاد
بازهم میگم فکر میکنم هر کی عربیش قوی تره بگه

ALE

Well-Known Member
مرسی از همه دوستان خیلی لطف دارید از آقا رضا هم ممنون بابت طرحشون
واینکه من علی نیستم نام کاربریم آله است فقط همین
در ضمن من طراح خوبی نیستم در زمینه طرح های مذهبی خود اهل بیت علیهم السلام حتما کمک میکنند
باز هم مرسی

Ali 59

Well-Known Member
...واگر امکانش هست طرحهای مذهبی از طرحهای دیگه جدا کنید یاعلی!

سلام
مخالفم.. یه طرح مذهبی در عین مذهبی بودنش باید هنری باشه چون در قالب گرافیک و هنر بیان میشه. پس نیازی به جدایی نیست... البته مسلمه که مفهوم ، محتوا و هدف این دو گونه کار متفاوته.

موفق باشید

آخرین ویرایش:

h-akhavan

Member
اجازه میدی؟

سلام:)
هردوشون عالی کار شدن! هرکدوم حال و هوای خاص خودشو داره! اگه لطف کنی از اون طرح های اسلیمی به ماهم بدی ممنونت میشم! در ضمن اگه اجازه بدی از طرح هات استفاده کنم بازم ممنونت میشم ( شاید در نمایشگاه های عمومی)!:oops:

khoshnazaram

New Member
یه تذکر کوچک از برادر کوچکتر

بکگراند به مناسبت شهادت محبوبترین بانوی عالم دخت حضرت زهرا سلام الله علیهما حضرت زینب سلام الله علیهما
دوستان لطفا نه نظر بدید نه تشکر کنید فقط دعا .....

عزیزم اولاً دستت درد نکنه
ثانیاً الف لام سر مضاف نمیاد سر اسم علم غیر وصفی هم نمیاد یعنی الرب الزینب هردو غلطه :d
ثالثاً این عبارتا چیه از خودتون در میارین توی کدوم آیه و روایت این تعابیر اومده؟
فدای تو و راه حضرت زینب بشم، بهتره پامونو از مسیری که اولیای دین تعیین کردن بیرون نذاریم.
مگه نه؟
راستی علیهما هم ضمیر تثنیه است برای دو نفر به کار میره!

ALE

Well-Known Member
سلام:)
هردوشون عالی کار شدن! هرکدوم حال و هوای خاص خودشو داره! اگه لطف کنی از اون طرح های اسلیمی به ماهم بدی ممنونت میشم! در ضمن اگه اجازه بدی از طرح هات استفاده کنم بازم ممنونت میشم ( شاید در نمایشگاه های عمومی)!:oops:

سعی میکنم در طرح های رو در اختیارتون قرار بدم
درمورد استفاده از طرح ها هم باید بگم خواهش میکنم مشکلی نداره فقط التماس دعا

جدیدترین ارسال ها

بالا