بسته آزمایشی سرور اختصاصی مجازی ما

میلاد

Member
سلام
کلیه دوستان علاقه مند به استفاده از بستهویژه آزمایشی ما می توانند جهت سفارش این بسته و استفاده از ان به مدت محدود از طریق لینک موجود اقدام نمایند.

نام سرور : تست-یک هفته
cpu : اشتراکی
رم : 64 مگابایت
هارد : 5 گیگابایت
پهنای باند مجاز ماهانه : 50 گیگابایت در ماه
پورت اتصال به اینترنت : 100 مگابیت بر ثانیه
تعداد ip موجود : 1 عدد
هدیه ویژه :
کنترل پنل : webmin
مدیریت کمکی : boronz
هزینه ماهانه : 0 تومان
هزینه سالانه : 0 تومان

سفارش

میلاد

Member
سلام
لطفا دوستانی که سرورشون را تحویل گرفتن بیان و نظرشون و اگه پیشنهادی دارن عنوانکنن.

میلاد

Member
سلام
اگر از دوستان کسی در سیستم ثبت کرده و ایمیل درخواست تایید را دریافت نکرده یه ایمیل به سابجکت «وی پی اس تست» به ایمیل زیر بزنه با همون ایمیلی که توی سیستم سفارش داده.

sargardon

Banned
من دو بار سفارش دادم اما چیزی دریافت نکردم با 2 نام کاربری اما چیز برام میل نشد....

سالی که نکوست از بهارش پیداست...

siavashmusic

Active Member
میلاد جان این اطلاعات برای پکیج تست هست؟
یا یا پلان رو اینطوری تعریف کردی>؟
قیمت ها چطوره؟ لیست قیمت ها رو نمیزاری>؟

میلاد

Member
سلام
والا این پلان پلان تست بود و ما همچین پلانی برای فروش نداشتیم، اما خیلی از دوستان که برای استفاده شخصی میخواستن تماس گرفتن و خواستن که یه قیمت هم روی این پلان بزاریم.
در حال حاضر این پلان یک هفته رایگانه و بعد از اون میتونید به پلان بالاتر ارتقا بدید یا با پرداخت هزینه از همین پلان استفاده کنید.
لیست قیمت ها هم در سایت زیر موجوده که میتونید مراجعه کنید و مشاهده و در صورت تمایل سفارش بدید:
کد:
http://cheapvps.ir

caspian

Member
من دو بار سفارش دادم اما چیزی دریافت نکردم با 2 نام کاربری اما چیز برام میل نشد....

سالی که نکوست از بهارش پیداست...

از اشتباه پیش اومده متاسفیم!!
براتون یه vps خواهیم ساخت و به ایدیتون تو فروم pm میکنیم!!

لطفا بعد از دریافت بهم خبر بدید
ممنون

caspian

Member
ضمنا دوستانی که در مدت تست سرویس سفارش خواهند داد میتونن بعد از پایان یک هفته با پرداخت ماهانه 7000 اومان سرویسشون رو تمدید کنن!!
دوستانی که پس از پایان مدت تست سفارش بدن نمیتونن تمدید کنن و باید آپگرید کنن

میلاد

Member
سلام
دوستانی که یک هفته تست اون ها به پایان رسیده در صورت تمایل به ارتقا یا تمدید ماهانه وی پی اس خودشون با ما تماس بگیرن.
موفق باشید

sargardon

Banned
من تقریبا راضی بودم..ولی خوب باید یکم بگزره تا پایداری سرورهاتون مشخص بشه....
چرا از Virtuozzo استفاده نمی کنید...؟

موافق باشید...و ممنون..
راستی تا کی می تونم از این تست استفاده کنم؟
تازه دیروز دیدم پیغامتون رو...

caspian

Member
من تقریبا راضی بودم..ولی خوب باید یکم بگزره تا پایداری سرورهاتون مشخص بشه....
چرا از Virtuozzo استفاده نمی کنید...؟

موافق باشید...و ممنون..
راستی تا کی می تونم از این تست استفاده کنم؟
تازه دیروز دیدم پیغامتون رو...
حرفتون رو قبول دارم!! باید مدتی بگذره تا مشخص بشه چی به چبه!! اما خوب تو این دو ماه یه دقیقه هم دان نبودیم!!

در مورد vrtuzoo
خب چه فرقی داره!! بیس کارشون یکی هست و فقط فرقشون تو VZPP هست!! همون پنلی که باهاش vps رو reboot میکنید!! که تیم پشتیبانی ما یه پنل نوشته که از اون میتونید تمام تنظیمات رو انجام بدید و vps رو ریستارت کنید یا بک آپ بگیرید و غیره!! حتی با پنلی که بهتون میدیم میتونید vps جدید بسازید و در واقع رسلر vps ما باشید!!

vps تست یک هفته از زمان ساخت هست!! اما چون گفتید دیروز pm من رو دیدید! یک هفته شما رو از دیروز حساب میکنیم!!

شما هم موفق باشید!!

جدیدترین ارسال ها

بالا