بستن exe از داخل فلش

سلام
می خواستم از داخل فلش یک فایل exe که قبلا باز شده بوده راببندم
لطفا کمک کنید اگه می شه با توضیح واضح
آخه زیاد اکشن بلد نیستم
یا علی

سلام خواهشا کمک
آخه اگه به اسم باشه که منم بلدم کلی اسم بگم
کمک کنید

BioDread

Banned
تو زورت میاد یه جستجو راجع به mdm بکنی
بعد از بچه ها درخواست کمک داری؟

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

شما توسط يك فايل Bat مي تونيد اين كار رو انجام بدي البته كدش الان يادم نيست ولي كدش با تغييرات در رجيستري ويندوز

از طريق TaskManegar اون برنامه رو End مي كنه

حالا ميگردم ببينم مي تونم برات پيداش كنم يا نه البته اگه اشتباه نكرده باشم يك همچين نمونه اي خودم در انجمن گذاشتم ولي فكر

كنم اون TaskManegar رو فعال و غير فعال مي كرد

حالا شما خواستي يك سرچي در انجمن بزن منم ميگردم ببينم ميتونم برات پيداش كنم كدشو يا نه

موفق باشيد

سلام
اول از باهوشی biodread ممنون که زود فهمید من نگشتم .حالا از کجا فهمید نمی دونم ؟
دوم اینکه اگه توفلش کدهای fscommand نوشته باشی و برنامه رو تو mdm ببری تا فقط اگزه رو ببنده بقیه کدها از کار میافته
لطفا راه حل بهتری بگید لطفا
از صبر و شکیبایی avang2005 عزیز هم ممنون
اجرکم عندالله

BioDread

Banned
آره تو فکرشم
چرا از کار می افته
بعد لازم نیست تو fscommand بزنی!
این نرم افزار تست شده و به خوبی کار میکنه!

سلام به همه دوستان
اول از اینکه کمک می کنید واقعا ممنونم
حالا می خوام یه توضیح کوچک دیگه بدم آخه با جوابی که دوستمون داده فکر کنم منظورم رو اشتباه متوجه شده((بعد لازم نیست تو fscommand بزنی!
این نرم افزار تست شده و به خوبی کار میکنه!))
ببینید دوستان من نمی خوام fscommand بزنم اما وقتی فایلمو میارم fscommand های قبلی از کار میافته راستی بابیلدر اول اگزه ای روخوندم که رزولیشن رو عوض کنه اما اگه فایل که با بیلدر ساختم رو ببندم رزولیشن به حالت قبل بر می گرده حالا می خوام این اگزه که با بیلدر ساختم تا آخر باز بمونه و وقتی از فلش خروج کرد اون فایله هم بسته شه
اون سوالم به خاطر اینه
و باز هم از همه ممنون بخصوص biodread چون معصوم علیه السلام فرمود بهترین دوست تو کسی است که بدی هایت را به تو هدیه بدهد

maxpal97

Active Member
سلام اقا ایمان گل
اگه مشکلت هنوز حل نشده به من ایمیل بزن تا از چند طریق حلش کنم واست .
ممننون

سلام ممنون ازت ولی نمی تونم بهت ایمیل بدم اگه می شه ایمیلتو بده چون از فروم نتونستم بفهمم ایمیلت چیه اگه دوستان دیگر راه فرستادن ایمیل از فروم رو بلدن لطفا بگن
یا علی
راستی آغاز ولایت صاحبمون مبارک

BioDread

Banned
سلام به همه دوستان
اول از اینکه کمک می کنید واقعا ممنونم
حالا می خوام یه توضیح کوچک دیگه بدم آخه با جوابی که دوستمون داده فکر کنم منظورم رو اشتباه متوجه شده((بعد لازم نیست تو fscommand بزنی!
این نرم افزار تست شده و به خوبی کار میکنه!))
ببینید دوستان من نمی خوام fscommand بزنم اما وقتی فایلمو میارم fscommand های قبلی از کار میافته راستی بابیلدر اول اگزه ای روخوندم که رزولیشن رو عوض کنه اما اگه فایل که با بیلدر ساختم رو ببندم رزولیشن به حالت قبل بر می گرده حالا می خوام این اگزه که با بیلدر ساختم تا آخر باز بمونه و وقتی از فلش خروج کرد اون فایله هم بسته شه
اون سوالم به خاطر اینه
و باز هم از همه ممنون بخصوص biodread چون معصوم علیه السلام فرمود بهترین دوست تو کسی است که بدی هایت را به تو هدیه بدهد

دوست من
من این طوری متوجه شدم
شما داخل فایل فلشت کد های fscommand رودادی
ولی وقتی ان فلش رو داخل بیلدر دیگه ان کد ها کار نمیکنن
درسته؟
راستی فکر نکنی من خنگ هست ها!
:- دی

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

يعني شما مي خوايد كه وقطي فلش اجرا ميشه يك فايلي كه با بيلدر ساختيد رو اجرا كنه و وقتي از فلش خارج شديد اون بسته بشه ؟

اگه اينجوره كه با fscommand بايد استفاده كنيد

البته من منظور شما رو جور ديگه برداشت كردم ولي اين كار رو هم با فايل Bat مي تونيد انجام بديد

اگه منظورتو درست متوجه شدم و خواستي بگو برات نمونه بزارم

موفق باشيد

سلام
بازم ممنون که کمک می کنید biodread عزیز درست متوجه شدی و اماavang 2005 از زحمات شما ممنون می شم اگه در مورد bat هم توضیح کوتاه وهم کد آن را بگید آخه دقیقا هدف من هم همین است. البته در باز شدن مشکل ندارم فقط بستن آن از طریق فلش برام مشکل ساز شده

kiarash.M

Active Member
سلام؛

PHP:
@echo off
TASKKILL /F /IM "sample_file.exe"
exit

اینو با bat. ذخیره کن ...

سلام دوست عزیز من این کد را در ندپد نوشتم و با فایل بت ذخیره کردم و هم فایل بت و هم اگزه ای که می خوام بسته شه رو در داخل پوشه اف اس کامند قرار دادم اما کار نکرد اگه اشتباه کردم بگید لطفا
با تشکر

kiarash.M

Active Member
بله اشتباه کردی :پی
وقتی این فایل بت میره توی فولدر اف اس کامند .. اون وقت فایل اگزه بیرونه
اینجوری باید آدرس بدی:
PHP:
"../sample_file.exe"

kiarash.M

Active Member
اطلا این فایل رو اجراش میکنی ؟؟!!
من فقط این فایل رو دادم بهت که اگه اجرا بشه sample_file.exe ای که باز باشه رو میبنده همین !!

سلام
ببین دوست عزیز من قبلا یک فایل bat نوشته بودم که یک فایل word را باز کند بعد هم فایل bat و هم فایل wordرا در پوشه fscommand گذاشتم در دکمه فلش نوشتم که فایل bat را باز کند و این کار را هم کرد و فایل را در word باز کرد .
به خاطر همین کدی که دادی را در فایل bat ذخیره کردم و بعد یک exe هم که نام اون رو در فایل bat نوشته بودم را با هم در fscommand گذاشتم ودر فلش گفتم که فایل bat را باز کند اما اینجا کار نکرد البته فایل bat اجرا می شه ولی exe بسته نمی شه  
باز هم از توجهت ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا