بستن یاهو مسنجر دیگران با یک کلیک

yassoft

New Member
در پی اعلام خبر کشف باگ جدید و خطر ناک در نرم افزار یاهو مسنجر بر آن شدیم تا با کار بر روی این باگ آن را قابل استفاده کنیم بنابراین با کمی دستکاری کدها و ساختن یک یاهو Client برای آن استفاده از این کد را بسیار ساده کردیم.همچنین ایراد آن یعنی بسته شدن یاهو مسنجر خود را بر طرف نموده ایم.
yahoo-bug.jpg
برای مشاهده لینک دانلود و سایر توضیحات اینجا کلیک کنید.

Mecho

Member
من از این برنامه استفاده کردم منتهی وقتی میخوام لاگین کنم به جای اینکه به سرور یاهو وصل بشه میاد تو سایت خودتون .

درضمن آقا پرهام لینک شما هم مثل اینکه مورد داره .

مرسی

Parham

Well-Known Member
من از این برنامه استفاده کردم منتهی وقتی میخوام لاگین کنم به جای اینکه به سرور یاهو وصل بشه میاد تو سایت خودتون .

جنبه تبلیغاتی‌ داره ... از لحاظ امنیت هم مسولیت با خودت هستش

درضمن آقا پرهام لینک شما هم مثل اینکه مورد داره .

بنده خدا دید لینک مستقیم گذاشتم آدرس را تغییر داد...

Mecho

Member
مرسی پرهام از جواب سریعتون . من یه آیدی تست درست کردم و امتحانش کردم که اونجوری جواب داد . اما خوب 100% شما درست میگید .

در مورد لینک مستقیم هم منم این حدس رو زدم.. فقط محض اطلاعتون اعلام خرابی لینک رو کردم .

بازم مرسی از وقتی که میذارین .

Mecho

Member
مهم نیست با آی دی الکی میریم!! ولی مهم اینه که جواب میده!!

دوست من مهم اینه که جواب میده یا جواب بده ؟!!!

چون من تستش کردم اصلا لاگین نمیشه . وقتی میزنم لاگین میره تو صفحه سایت خودشون !!

st4r-s4t

Member
چون من تستش کردم اصلا لاگین نمیشه . وقتی میزنم لاگین میره تو صفحه سایت خودشون !!
بعد پایین برنامه می نویسه logged in
شما بیش تر دقت کن البته من رو یاهو 8 تست کردم نشد و رو بعضی یاهو ها نمیشه رو 7.5 بعضی اوقات جواب میده و گاهی هم نه!

Mecho

Member
من باز تست کردم این سری شد !!

منتهی kill نمی کنه ! این پیغام رو میفرسته برای اون آیدی قربانی !!

hi
msg:-----------------------------------------iframe onload=$InlineAction()
آخرش هم یه شکلک میزنه .

st4r-s4t

Member
ببین با یاهو های قدیمی کار نمی کنه!! یاهو 8 هم همینطور! بین 7 تا 8 کار می کنه اونم بعضی وقت ها!!

جدیدترین ارسال ها

بالا