amir-taji
Member
با سلام
در صورت امكان راهنمايي كامل بكنيد چطور ميشه بعضي از پروسس هاي ويندوز علي الخصوص اونهايي كه مربوط به انتي ويروس ها ميشن رو موقتا stop كرد
منظور دقيق من همون پروسس هايي هستن كه به صورت دستي نميشه stop كرد و دكمه stop اونها در servises خاموش هست
به عنوان مثال سورسي ekrn.exe كه مربوط به انتي ويرو س نود32 هست
قابل توضيح هست كه هدف ما ايجاد نرم افزار هاي كاربردي براي انتي ويروس ها هست و قصر ساخت تروجان و ... رو نداريم
منتها اين سرويس ها اجازه تغييرات رو روي فايلها نميدن
مثلا ما براي نود32 يك بكاپر ساختيم كه به سادگي كار ميكنه و بكا رو با يك كليك بر ميگردونه
اما مشكلي كه هست اينه كه بايد سيستم ريستارت بشه تا سرويس نود32 ريستارت بشه و اپديت اعمال بشه
اگر ميتونستيم اين سرويس رو موقتا غير فعال كنيم اين مشكل حل ميشد
مخصوصا براي سرورهاي كارخانجاتن و شركتها كه امكان ريستارت اونها خيلي كم هست
ممنون ميشم اساتيد گرام راهنمايي بكنن و يك نمونه كد براي من بزارن
در صورت امكان راهنمايي كامل بكنيد چطور ميشه بعضي از پروسس هاي ويندوز علي الخصوص اونهايي كه مربوط به انتي ويروس ها ميشن رو موقتا stop كرد
منظور دقيق من همون پروسس هايي هستن كه به صورت دستي نميشه stop كرد و دكمه stop اونها در servises خاموش هست
به عنوان مثال سورسي ekrn.exe كه مربوط به انتي ويرو س نود32 هست
قابل توضيح هست كه هدف ما ايجاد نرم افزار هاي كاربردي براي انتي ويروس ها هست و قصر ساخت تروجان و ... رو نداريم
منتها اين سرويس ها اجازه تغييرات رو روي فايلها نميدن
مثلا ما براي نود32 يك بكاپر ساختيم كه به سادگي كار ميكنه و بكا رو با يك كليك بر ميگردونه
اما مشكلي كه هست اينه كه بايد سيستم ريستارت بشه تا سرويس نود32 ريستارت بشه و اپديت اعمال بشه
اگر ميتونستيم اين سرويس رو موقتا غير فعال كنيم اين مشكل حل ميشد
مخصوصا براي سرورهاي كارخانجاتن و شركتها كه امكان ريستارت اونها خيلي كم هست
ممنون ميشم اساتيد گرام راهنمايي بكنن و يك نمونه كد براي من بزارن