بستن تمام برنامه ها به جز يك برنامه

behjati mohamma

کاربر VIP
:rose:
دستور بستن تمام برنامه هاي باز در حال اجرا ي ويندوز به جز پروژه خودمان
آيا امكان پذير ميباشد

• Like
Reactions: pcj

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
بله این امکان پذیره میتونید اینکار با Processes پلاگین Miscy انجام بدین و فقط باید برنامه های اصلی رو مشخص کنید مانند Svchost که اگه این برنامه ها بسته بشن کامپیوترم خاموش میشه و ایجاد مشکل میکنه

behjati mohamma

کاربر VIP
یک راه برای بستن آسان برنامه هست البته با اسکریپ هم میشه یک برنامه رو بست ولی نمیشه تمام برنامه ها باز رو یکجا بست و باید یکی یکی اسم برنامه ها رو داد تا بسته شه
یک پلاگین قبلا برای این کار داشتم ولی ....
برای دوستان فایل بستن آسان برنامه رو قرار میدم شاید به کار دوستان بیاد

پیوست ها

• KillWinProg.rar
    48.3 کیلوبایت · بازدیدها: 30
  • Like
Reactions: pcj

loo30fer

خوب معلومه نمیشه چون پلاگین باید اسم برنامه ها رو بدونه که بتونه اونها رو ببنده و اگه میخواین همش بسته بشه باید از مثال Processes پلاگین miscy استفاده کنید و با حلقه بگین که برنامه ها رو از ListBox بگیره و ببنده و Process رو رفرش کنه که برنامه های باز رو دوباره لیست کنه و برنامه هایی هم که نمیخواین بسته بشن رو با دستور شرطی براش معین کنید که اونها رو نبنده

behjati mohamma

کاربر VIP
راه حل شما خیلی سخته در حد غیر ممکن.
منظور من از بستن برنامه ها در قسمت application\taskmanager است مگر نه از طریق پروسس بستن که منجر به فاجعه میشه یکیش همونی که خودتون فرمودید Svchost یا مثال دیگر مشخص نیست یوزر از چه آنتی ویروسی استفاده میکنه که نباید بسته بشه یا ...

loo30fer

نه کجا غیر ممکنه اگه امروز وقت کردم نمونه براتون درست میکنم ببینید که ممکنه و گفتم که باید بگین کدوم برنامه ها بسته نشن مانند Svchost

behjati mohamma

کاربر VIP
دوست من برخی از نرم افزارها در موقع ران شدن ویندوز به شکل اتوماتیک در استارت آپ ران شده که لیست کاملش تو پروسس دیده میشه که می تواند شامل هر نوع نرم افزاری باشه بگو خوب:green:
ما با این نرم افزار ها کاری نداریم
کار ما با نرم افزارهایی می باشد که بعد از بالا آمدن ویندوز به شکل دستی رانش میکنم مثل نرم افزار های پلیر ها و بروزر ها و آفیس و ... که بعد در پروسس قرار میگیره
من میخوام این جور نرم افزار ها بسته بشن

با این همه انواع نرم افزار هم که تهیه لیستی که کدوم نرم افزار باز بمونه کدوم بسته بشه جوری که به جایی صدمه نزنه فکر میکنم نشدنی باشه

با این وجود اگه شما می گویید میشه من منتظر هستم کار شما را ببینم

(همیشه راهی برای غیر ممکن ها وجود دارد )

منتظر دیدن این غیر ممکن هستم
با تشکر مجدد از شما

آخرین ویرایش:

behjati mohamma

کاربر VIP
یک راه کار به فکرم رسید اگه بشه که برنامه های باز رو به شکلی مخفی کرد باز هم جواب کار من رو میده.

loo30fer

من الان دارم روش کار میکنم که برنامه های در حال اجرا ببنده بدون اینکه برنامه های سیستمی بسته بشه

loo30fer

نمونه ای رو که قولش دادم رو براتون آپ کردم , ضمنا باید بگم که ListBox که داخل نمونه ایجاد کردم که تمام برنامه های در حال اجرا رو داخل اون ListBox لیست کنه و بعد از بستن تمام برنامه ها غیر از خود برنامه و برنامه های سیستمی دوباره برنامه های در حال اجرا رو براتون لیست کنه تا راحت تر متوجه بشین که برنامه درست کار میکنه یا نه و میتونید تو اسکریپت ها تمام دستورات مربوط به ListBox رو حذف کنید چون تو عملکرد برنامه تغییری ایجاد نمیکنه

مشاهده پیوست Close All Programs.rar

behjati mohamma

کاربر VIP
ضمن تشکر فراوان و عرض خسته نباشید خدمت دوست گرامی loo30fer

مثال شما کامل بود و تمام برنامه ها رو می بنده ولی چند نکته در برنامه است

نکته اول باز هم مشکلی که هست اینه که نباید بعضی برنامه های کاربردی بسته بشن مثل آنتی ویروسها در سیستم من برنامه نود 32 رو اومد ببنده و پیغام برای بستم داد و همچنین برنامه دانلود منیجر idm رو بست و ... و تهیه لیستی که دستور بدیم تو اسکریپ که این برنامه ها رو نه بند هم که معقول نیست چون تعداد و تنوع نرم افزار بسیار زیاد است در نتیجه اگه بشه فقط برنامه های باز در بخش taskmanage\application را ببندیم دیگه این مشکل پیش نمیاد.

نکته دوم صدای دینگ دینگی بود که موقع بستن هر برنامه از سیستم شنیده می شد

نکته سوم میشه در پایان پروسه بستن پیغام پایان کار رو هم قرار داد

ولی تمام این نکته ها چیزی از کارایی این برنامه کم نمیکنه و برای من و بسیاری از دوستان راه گشا خواهد بود
وقتی دیدم ساعت22: 5 صبح آپ کردید بسیار شرمنده شدم
امیدوارم در تمام طول زندگی موفق باشید
دوست شما محمد حسین بهجتی

آخرین ویرایش:

m javad

کاربر متخصص
سلام
ببخشید میشه یکم راجع به این توضیح بدید!!!!!!!!!!!!!

نکته اول باز هم مشکلی که هست اینه که نباید بعضی برنامه های کاربردی بسته بشن مثل آنتی ویروسها در سیستم من برنامه نود 32 رو اومد ببنده و پیغام برای بستم داد و

میشه بگید کدوم پلاگین قرار بوده NOD رو به طور کامل ببنده ما هم یاد بگیریم:shock::lol:

behjati mohamma

کاربر VIP
دوست من اگه دقت کنید تو بخش processes تسک منیجر یک فایل exe وجود داره به نام edui.exe که راحت میشه بستش و نود روغیر فعال کرد حالا به شکل کامل یا نه تستش نکردم ولی از قسمت ترای ویندوز که کامل پاک میشه ولی احتمال میدم کامل از کار میفته چون یکی از روشهای کراک کردن نود هم از همین روش استفاده میکنه ( ادامه نمی دهم که ممنوع است )

دوست گرامی منloo30fer تو برنامه پیوستی کاری میکنه که تمامی فایلهای exe داخل پروسس که در حال اجرا میباشد به جز چند تاشون که مورد نیاز ویندوز است بسته میشه

دیدم شما تو سایت خودتون آنتی ویروس ساختی و با تسک منیجر کار کردین منتظر نقطه نظرات شما پیرامون بسته شدن کامل نود و نظر شما را در مورد پست شماره 8 نیز هستم

با تشکر
موفق باشید

آخرین ویرایش:

loo30fer

جناب behjati mohamma اگه منظورتون رو درست متوجه شده باشم یعنی میخواین این برنامه رو در استارتاپ ویندوز قرار بدین که هنگام بالا آمدن ویندوز اجرا بشه و تمام برنامه های در حال اجرا رو بگیره و هروقت گفتین برنامه ها رو ببنده تمام برنامه ها رو با لیست اول که هنگام بالا آمدن ویندوز گرفته مقایسه کنه و همه برنامه ها غیر از اون لیست بسته بشه ؟
این صدای دینگ دینگ صدرصد به خاطر حلقه است که هروقت در بیلدر از حلقه استفاده بشه این صدا رو ایجاد میکنه مثلا هنگامی که یه حلقه داره دور میزنه و شما میخواین داخل EditBox تایپ کنید و تنها راه حل اینکه باید حلقه رو به ScriptTimer تغییر داد
بله میشه براش پیغام تعریف کرد
خواهش میکنم آخه قول داده بودم براتون درست کنم و گفتم شاید صبح کار برام پیش بیاد برای همین گفتم بیدار بمونم و تمومش کنم

میشه بگید کدوم پلاگین قرار بوده NOD رو به طور کامل ببنده ما هم یاد بگیریم
مطمئنا میدونید که برای بستن NOD باید دکمه SHIFT رو نگه داریم و بر روی آیکون NOD راست کنیم و روی Close Window کلیک کنیم تا پیغامی مبنی بر تایید خروج ظاهر بشه و نمیشه برنامه رو از Taskmanager بست ولی وقتی با نمونه ای گذاشتم که از پلاگین MProcesses استفاده شده که تمام برنامه های در حال اجرا غیر از خود برنامه و برنامه های سیستمی رو ببنده و وقتی به NOD میرسه اون عمل گرفتن دکمه رو رد میکنه و میخواد برنامه رو مستقیم ببنده ولی تنها به خاطر پیغام خروج که هنگام بسته شدن برنامه ظاهر میشه ناتوان میمونه که این رو با یکم وقت گذاشتن و شبیه سازی موس میشه درستش کرد

آخرین ویرایش:

behjati mohamma

کاربر VIP
قسمت اول رو زدی تو خال
کد:
 اگه منظورتون رو درست متوجه شده باشم یعنی میخواین این برنامه رو در استارتاپ ویندوز قرار بدین که هنگام بالا آمدن ویندوز اجرا بشه و تمام برنامه های در حال اجرا رو بگیره و هروقت گفتین برنامه ها رو ببنده تمام برنامه ها رو با لیست اول که هنگام بالا آمدن ویندوز گرفته مقایسه کنه و همه برنامه ها غیر از اون لیست بسته بشه ؟
همین کار رو اگه بتونی بکنی قضیه حله

با تشکر منتظرم

آخرین ویرایش:

loo30fer

چشم سعی میکنم در اسرع وقت برات درستش کنم فقط یه سوال میخواین قابلیت اضافه کردن به Startup رو هم بهش اضافه کنم ؟

behjati mohamma

کاربر VIP
نیازی به وجود لیست باکس و یا قابلیت استارت آپ رو نمیخوام یک چیز جمع و جور و ساده لطفا
میدونم که برنامه در استارت آپ باید لود بشه

بینهایت ممنون

کی به رسیم یزد خدمت تون جبران کنیم

کرمان هم آمدید ما در خدمتیم همسایه

:rose::rose::rose:

m javad

کاربر متخصص
behjati mohamma: دوست من اگه دقت کنید تو بخش processes تسک منیجر یک فایل exe وجود داره به نام edui.exe که راحت میشه بستش و نود روغیر فعال کرد حالا به شکل کامل یا نه تستش نکردم ولی از قسمت ترای ویندوز که کامل پاک میشه ولی احتمال میدم کامل از کار میفته چون یکی از روشهای کراک کردن نود هم از همین روش استفاده میکنه ( ادامه نمی دهم که ممنوع است )
:shock::lol:
loo30fer: مطمئنا میدونید که برای بستن NOD باید دکمه SHIFT رو نگه داریم و بر روی آیکون NOD راست کنیم و روی Close Window کلیک کنیم تا پیغامی مبنی بر تایید خروج ظاهر بشه و نمیشه برنامه رو از Taskmanager بست ولی وقتی با نمونه ای گذاشتم که از پلاگین MProcesses استفاده شده که تمام برنامه های در حال اجرا غیر از خود برنامه و برنامه های سیستمی رو ببنده و وقتی به NOD میرسه اون عمل گرفتن دکمه رو رد میکنه و میخواد برنامه رو مستقیم ببنده ولی تنها به خاطر پیغام خروج که هنگام بسته شدن برنامه ظاهر میشه ناتوان میمونه که این رو با یکم وقت گذاشتن و شبیه سازی موس میشه درستش کرد
:lol::lol::lol:

اگه قرار بود با این روشهای بچگونه NOD و امثالهم بسته بشه که شرکتهای ویروس کش نویسی باید تخته میکردن و میرفتن کوزه گری یاد میگرفتن!!!
با بسته شدن اون exe هیچ اتفاقی برای nod نمیافته.
اون فایل تنها ارتباط کاربر با نرم افزار رو به عهده داره و فعالیتهای اصلی برنامه به وسیله یه فایل دیگه انجام میشه
اون فایل رو با این روشهای آبکی نمیشه بست .حتی زمانی که سیستم رو Log off میکنید اون فایل باز میمونه و به فعالیتش ادامه میده.
پلاگین MProcesses اصلا قوی نیست. خیلی از برنامه های ساده تر رو هم نمیتونه kill کنه
شما یه فایلی رو تو یه برنامه باز کنید (مثل فوتوشاپ) و بدون اینکه اونو ذخیره کنید دستور بستن (kill) رو بدید .با کمال تعجب پنجره ای باز میشه مبنی بر اینکه فایل ذخیره نشده. این یعنی اینکه پلاگین اصلا دستور kill نمیده و دستور Close میده.
بهتره از پلاگینی استفاده کنید که مستقیما از دستور kill استفاده کنه.
هرچند که با دستور kill هم نمیشه پروسس اصلی nod رو بست.

جدیدترین ارسال ها

بالا