بزرگ کردن بدون افت کیفی

pami

Member
سلام میخواستم بدونم چه جوری میشه یه عکس 60 کیلوبایتی رو بزرگ کرد بدون افت کیفیت و به غیر از شارپ کردنش تا به 180 پیکسل حداقل برسه؟

m2_farzan

Active Member
از لحاظ اصولی ممکن نیست. اما سازندگان نرم افزار PhotoZoom ادعا کردن که نرم افزار شون با یکسری الگوریتم های ویژه، افت کیفیت رو کاهش میده. البته این نرم افزار هم اطلاعات واقعی رو ارائه نمی کنه، بلکه رنگ پیکسل ها رو حدس میزنه.
در مجموع شما واقعا نمی تونید این کار رو بکنید.

yaiiaj

کاربر VIP
بببینید اصولا هیچ نرم افزاری این کارو انجام نمی ده، اگرم ممکن باشه حد اقل تفاوت کیفی توش مشهوده دوست من، دلیلش هم این هست که یک پیکسل زمان بزرک شدن به چند پیکسل(بسته به چند برابر شدن) تبدیل می شه و مسلما افت نسبی کیفیت حتی در کمترین مقدار، شامل حال تصویر خواهد شد. شما بازم پیگیری کن شاید به نتیجه برسی، به یه جا اکتفا نکن.
موفق باشید.

R4M!N_ART

Active Member
با سلام
همیشه کیفیت رو میشه کم کرد ولی زیاد نمیشه کرد ! (قانون 57 ترمودینامیک):lol:
ولی من اگه بخوام همچین کاری کنم اون خودم یه نمه رنگش رو دستکاری میکنم که به ظاهر با کیفیت شه و بعد بزرگش میکنم
Image>adjustment>Curves
Ctrl+M
اگه کار باهاش رو خوب بلد باشی ( خیلی خیلی ساده است ) رنگ عکسها رو به نمه جون داتر میکنه به وسیله سایه و نور دادن:rose:

yaiiaj

کاربر VIP
با سلام
همیشه کیفیت رو میشه کم کرد ولی زیاد نمیشه کرد ! (قانون 57 ترمودینامیک):lol:
ولی من اگه بخوام همچین کاری کنم اون خودم یه نمه رنگش رو دستکاری میکنم که به ظاهر با کیفیت شه و بعد بزرگش میکنم
Image>adjustment>Curves
Ctrl+M
اگه کار باهاش رو خوب بلد باشی ( خیلی خیلی ساده است ) رنگ عکسها رو به نمه جون داتر میکنه به وسیله سایه و نور دادن:rose:

آقا اینم حرفیه واسه خودش اما اون آخر آخر بازم فرقی به حال کیفیت نداره، چون می خواد عکسو بزرگ کنه و بازم در هر صورت همون قانون 57 ترمودینامیک شاملش می شه
gigglesmile.gif

جدیدترین ارسال ها

بالا