بزرگنمایی و اجرای یک فیلم از جایی که بوده

samane_r

Member
سلام به همه
من توي يه فايل فلش يه فيلم قرار دادم حالا مي خوام وقتي روي يه دكمه كليك كردم اون فيلمم بزگنمايي داشته باشه و سايزش مثلا دو برابر بشه و مي خوام از همون جايي كه بوده دوباره شروع به نمايش كنه ... بزگنمايي مي شه ولي play نمی شه کدی که استفاده کردم اینه:
on (release) {
film._xscale=100;
film._yscale=100;
play();
}

amir_s

Active Member
درست نفهميدم در مورد پلي كردن چي گفتيد ... ولي اينو امتحان كنيد :
کد:
on (release) {
	film._xscale *= 2;
	film._yscale *= 2;
	film.gotoAndPlay(1);
}

به نقل قول از Security9776 در تاپيك قبلي : از اين كد استفاده كنيد :

کد:
on (release) {
	film._xscale *= 2;
	film._yscale *= 2;
	film.play();
}

تاپيك دوميتون رو كه در همين باره زده بوديد منتقل كردم ... اين كار شما بر خلاف مقررات سايت بود ...

samane_r

Member
ممنون ... خود من هم تقریبا همین کار رو کردم ... فیلم رو زوم می کنه ولی اونو اجرا نمی کنه در حالت stop می مونه ولی من می خوام فیلم از همون جایی که قبل از zoom داشته اجرا می شده دوباره به اجرای خود ادامه بده و در واقع اصلا متوقف نشه...

Security9776

Active Member
دوست عزیز
اگه فیلم قبلش داشته اجرا می شده که دیگه دستور play() لازم نیست . اگر هم که متوفق بوده باید از دستور film.play() استفاده کنید .

samane_r

Member
فیلم قبلش داره اجرا می شه ولی وقتی زوم می شه دیگه به صورت stop باقیمی مونه ولی صدای اون رو هست فقط تصویر حرکتی نداره و روی همون جایی که اونو زوم کردم می مونه ... شاید هم فیلم کوچک زیر اون داره پخش می شه که صدا رو دارم ولی در حالت بزرگ شده تصویر ندارم مثل یه عکس عمل می کنه !!!!!

amir_s

Active Member
samane_r گفت:
فیلم قبلش داره اجرا می شه ولی وقتی زوم می شه دیگه به صورت stop باقیمی مونه ولی صدای اون رو هست فقط تصویر حرکتی نداره و روی همون جایی که اونو زوم کردم می مونه ... شاید هم فیلم کوچک زیر اون داره پخش می شه که صدا رو دارم ولی در حالت بزرگ شده تصویر ندارم مثل یه عکس عمل می کنه !!!!!
ميشه سورس رو بذاري تا ببينيم !

Security9776

Active Member
منم موافقم اگه سورسش رو بزاری شاید بشه یک کار هایی کرد چون کدی که ما گذاشتیم درست بود . حالا ممکنه چون فیلمی که شما گذاشتی توش خیلی با کیفیت باشه و وقتی که شما اون رو بزرگ می کنی رو همون تصویر متوقف بشه .

شاید اگه بخاطر کیفیتش باشه بشه یه کاری کرد !

Sunboy454

Active Member
اینجا فایلهای بزرگ رو قبول نمیکنه ، پسوندشم سعی کن zip یا rar باشه

بالا