بزرگترين سايت فلش دايناميك

r_min361

New Member
سلام دوستان
لطفا نظرتونو در مورد اين سايت بدونم....
البته اين فاز يك اين سايت هست و فازهاي بعدي پروژه در حال انجام مي باشد...

آخرین ویرایش:

AmiR_mM

Member
سلام . فکر کنم منظور آقای r_min ( فکر کنم آقای آرمین افضلی باشن ایشون ) ، سایت مارشال کلاب هست که بزرگترین سایت اجتماعی فلش هستش :eek: :eek: !!! تا حالا اینطوری هیچکش ندیده و تو دنیا فعلا تکه :D
برای گروه مارشال مدرن آرزوی موفقیت داریم . در ضمن آقای افضلی کارای طراحی سایت رو انجام دادن که یه خسته نباشید جانانه باید به ایشون گفت . :wink:

animations

Active Member

مطمئنید لینکش اینه؟ گفتند بزرگترین سایت فلش داینامیک؟ من که چیزی از داینامیک توش ندیدم.به loading یا افکت ها مگه می گن داینامیک؟؟ :shock:

سلام . فکر کنم منظور آقای r_min ( فکر کنم آقای آرمین افضلی باشن ایشون ) ، سایت مارشال کلاب هست که بزرگترین سایت اجتماعی فلش هستش :eek: :eek: !!! تا حالا اینطوری هیچکش ندیده و تو دنیا فعلا تکه :D
برای گروه مارشال مدرن آرزوی موفقیت داریم . در ضمن آقای افضلی کارای طراحی سایت رو انجام دادن که یه خسته نباشید جانانه باید به ایشون گفت . :wink:

حالا چه اصراری دارین بگین بزرگترین؟؟ گفتین توی دنیا تکه :?:

آخرین ویرایش:

r_min361

New Member
موارد کلی سایت
فلش داینامیک
گرافیک وکتور - بانک اطلاعاتی- سازگاری با مرورگرهای مختلف - گرفتن ID در آدرس بار .گرافیک بالا.قابلیت ذخیره کردن عکس .فرستادن پیام .دعوت دوستان . Scrsp book . آمار آخرین بازدیدها از صفحه شما و دیگران.جستجوی اعضا
و...
البته اين فاز يك اين سايت هست و فازهاي بعدي پروژه با امکانات کاملا خاص در حال انجام مي باشد...

من این سایت رو معرفی کردم که بعضی از دوستان جواب های سوالشون رو بگیرن
با آرزوی موفقیت همه دوستان :)

r_min361

New Member
موارد کلی سایت1

Marshalclub.com یک وبسایت Friendship و Data share هست که از امکانات فوق العاده قدرتمند و جذابی برخورداره .
تمامی قسمت های تحت Client این سایت به صورت FULL FLASH انجام شده و انعطاف فوق العاده و محیطی کاملا User Friendly داره .
Interface و قسمتهای گرافیکی این سایت به صورت تماما Vector طراحی شده و همچنین بدنه و هسته اون حدودا شامل 30200 (سی هزار و دویست ) خط کد اکشن اسکریپت میشه .
مجموع قسمتهای صفحات اصلی این وبسایت از حجمی حدود 300kb برخورداره . همچنین مجموع حجم صفحات داخلی اون هم 500kb است که این موضوع در میان سایت های Full Flash حتی در وسعتی خیلی کم تر از Marshalclub بی نظیره .
به جرات میتونم بگم Marshalclub بزرگترین جامعه مجازی و جایگزین سرویسهایی مانند Cloob - Taget - Netlog - Orkut - Yahoo360 و... است .

maxpal97

Active Member
به نظر من يه خورده قرمزي سايت هاتون از نظر روانشناسي رنگ بالا هست . و البته اون تيرگي ها.... من از ظاهر رنگي اين مدل كارها و حتي سايت بهرام رادان و ... خوشم نيومد . در كل خوب بود . موفق باشيد

r_min361

New Member
:)
ما در هرکاری سعی می کنیم از رنگهایی استفاده کنیم که با رنگ سازمانی و مورد علاقه آن شرکت باشه
مثل www.takmakaron.com یا www.rainsport.ir و...
در ضمن تو فاز بعدی رنگ سفید ونقره ای هم قراره کار بشه که user بتونه انتخاب کنه...

edwinca

New Member
سلام دوست من کار شما عالی است، ولی کمی هم با انصاف باشید حرفی که دارید میزنید ارزش کارتون رو پایینتر میاره هیچ هنرمند حرفه ای از کار خودش تعریف نمی کنه ....
یک سری هم به این بزنید http://www.doof.com/ شاید تایتل رو عوض کنید... در هر صورت کار شما عالیست :wink:

http://flex.org/showcase/ این هم یک گالری از فلش های داینامیک ... موفق و پیروز باشید.

آخرین ویرایش:

r_min361

New Member
سلام دوست من
از نظر شما ممنونم. نظرا رو دوستان میگن... ولی اینم در نظر داشته باشید که این سایت ، فاز اولشه . 4 تا فاز داریم که امکانات فوق العاده ای برای اون در نظر گرفتیم....
:wink:

maxpal97

Active Member
خيلي هم خوب هست . ما همچنان منتظر پيشرفتتون هستيم . اميدوارم روز به روز موفق تر باشيد .

force

Member
سلام:
جدا باید تبریک گفت خیلی خوب بود . ولی اگر شما بهترین فول فلش جهان هم باشین نیاز نیست اینقدر از خودتون تعریف کنید,اونایی که باید بفهمن میفهمن.ولی در کل خیلی بود تبریک میگم, اگر فاز های بعدی هم ساختید خبر بدید تا دوستان نظرشون رو بگن. :wink:

r_min361

New Member
سلام
نوشتن امکانات سایت ، به نظر شما دوستان، تعریف به حساب می آد ...؟ :sad:شاید هم به خاطر عنوانشه...!
به هر حال از نظراتتون ممنونم :)

جدیدترین ارسال ها

بالا