Fa برگردوندن تقویم میلادی به خورشیدی

aryana2500

Active Member
سلام کسی میتونه این تقویم رو به هجری خورشیدی برگردونه هرچی گشتم مثل این پیدا نکردم خودمم نتونستم از پسش بر بیام .(سعی کردم از پلاگینPersianDate استفاده کنم)

پیوست ها

• New Calendar.rar
    4 کیلوبایت · بازدیدها: 27

aryana2500

Active Member
بالایی رو بیخیال شدم .... این نمونه رو کسی میتونه با بیلدر پیوند بده :)
فقط بگید چجوری میشه تاریخ رو تو یه ادیت باکس نشون داد(بجای اینکه تو خود فرم html نشون داده بشه)
مشاهده پیوست jalali.rar

آخرین ویرایش:

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
دادا بهتره خودت دست بکار بشی فک نکنم کسی برات جورش کنه

منم اینروزا حسشو ندارم :sad:

aryana2500

Active Member
دادا بهتره خودت دست بکار بشی فک نکنم کسی برات جورش کنه

منم اینروزا حسشو ندارم :sad:
ممنون دادا محمود دارم روش کار میکنم اگه درست شد میزارم همینجا تا بقیه استفاده کنند ..... فقط یه کم راهنمایی میخاستم تا زودتر پیش بره . بازم معرفت تو که حداقل یه کامنتی میزاری:rose:

aryana2500

Active Member
آقایون خانومها یکی به من بگه چطور مقدار یک ادیت باکس در html رو وارد بیلدر کنم مثال خود بیلدر رو هم دیدم اما نتونستم اجرا کنم

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
این کد HTML مربوط به یکی از مثالهای همراه MMB هست:
HTML:
<html> <head> <meta http-equiv="content-type" content="text/html;charset=iso-8859-1"> </head> <SCRIPT LANGUAGE="javascript"> function checkscript() { var InputText = document.form1.formtext1.value + ''; window.location.href='scriptcode1:Input$=\''+InputText+'\' %0D%0A LoadText(\"Text1\",\"Input$\") %0D%0A Refresh(\"\") %0D%0A Message(\"This message is created from JavaScript\",\"HTML Input: ' +InputText+ '\")';  } </SCRIPT> 	<body bgcolor="#ffffff"> <div align="center">     <p align="left"><font face="Arial">Click this </font><a href="page:first"><font face="Arial">Link</font></a><font face="Arial"> to go to first Page</font></p>     <p align="left"><font face="Arial">Click this </font><a href="page:next"><font face="Arial">Link</font></a><font face="Arial"> to go to next Page</font></p>     <p align="left"><font face="Arial">Click this </font><a href="page:last"><font face="Arial">Link</font></a><font face="Arial"> to go to last Page</font>     <p align="left"><font face="Arial">Click this </font><a href="page:back"><font face="Arial">Link</font></a><font face="Arial"> to go back (in visited Page history)</font></p>     <p align="left"><font face="Arial">Click this </font><a href="script:Script1"><font face="Arial">Link</font></a><font face="Arial"> to run Script1<br></font></p>     <p align="left"><font face="Arial">Click this </font><a href="scriptcode1:HTMLVar$='MMB Variable from HTML' %0D%0A LoadText(&quot;Text1&quot;,&quot;HTMLVar$&quot;)"><font face="Arial">Link</font></a><font face="Arial"> to fill MMB variable from HTML<br></font></p>     <p align="left"><font face="Arial">Click this </font><a href="scriptcode1:Message(&quot;MMB Message created from HTML&quot;,&quot;&quot;)"><font face="Arial">Link</font></a><font face="Arial"> to run MMB MessageBox from HTML<br></font></p>     <form onsubmit="checkscript()" name="form1">         <p align="left"> <font face="Arial">Pass HTML text field to MMB Text object, fill string variable and show Message <input type="text" name="formtext1" size="25">  <input type="submit" name="formbutton1" value="OK"></font></p>     </form> 	 </div> 	</body> </html>
در این مثال یک تابع جاوا اسکریپت تعریف شده که مقدار EditBox رو میخونه و به MMB پاس میده.
تو خود مثال یک دکمه وجود داره که وقتی روش کلیک کنید مقدار رو پاس میده، شاید این در روند برنامه نویسی مشکلی ایجاد کنه
از کد زیر اگر استفاده کنید (در همون مثال) بدون نیاز به کلیک روی دکمه، همون کار دکمه انجام میشه (درواقع یک تابع جاوا اسکریپت رو اجرا میکنیم)
کد:
url$ = 'javascript:checkscript()'
Browser("Browser","url$")

مثال بالا رو در مسیر زیر پیدا می کنید:
کد:
Multimedia Builder\Samples\498_examples\html

aryana2500

Active Member
سلام جناب nevercom از راهنماییتون ممنون . با راهنماییهای شما 50 درصد کار پیش میره اما توجه داشته باشید که من میخوام این تقویمی که تو مثال دوم آوردم رو از داخل پروژه اجرا کنم به زبان ساده تر :کار بر وقتی رو یه آیکن تو پروژه کلیک میکنه این تقویم که بر مبنایHTML هست کنار آیکن ظاهر میشه واز این طریق تاریخ رو وارد یه ادیت باکس داخل پروژه میکنه ...... اگه از روشی که شما فرمودین استفاده بشه کار در دو مرحله باید انجام بشه که جالب نیست ..
اگه میشه یه راهنمایی کوچیک دیگه....
به خدا من دنبال لقمه آماده نیستم فقط چون از کدهای HTML کمتر میفهمم موضوع برام نا مفهوم شده...
بازم تشکر از همه دوستان ...

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
توضیح ساده اینکه راه ارتباطی شما، جاوا اسکریپت هست. در اون مثال هم توسط یه کد جاوا اسکریپت این عملیات صورت می گرفت
کد زیر رو ببینید:
[JSS]<SCRIPT LANGUAGE="javascript">
function checkscript() {
var InputText = document.form1.formtext1.value + '';
window.location.href='scriptcode1:Input$=\''+InputText+'\' %0D%0A LoadText(\"Text1\",\"Input$\") %0D%0A Refresh(\"\") %0D%0A Message(\"This message is created from JavaScript\",\"HTML Input: ' +InputText+ '\")';
}
</SCRIPT>[/JSS]
این کد جاوا اسکریپت متن نوشته شده در ادیت باکس رو استخراج میکنه و به برنامه ارسالش میکنه.

خب شما هم برای اینکه همچین کاری کنید، باید کدی شبیه به این رو به فایل HTML اضافه کنید و هرجا که لازم بود ازش استفاده کنید.
حالا نه اینکه اگر دقیقاً همین کد رو اضافه کنید مشکل حل میشه، نه ! این روش کار هست

جدیدترین ارسال ها

بالا