saman_sweden2
Member
sina57 گفت:دانلود نميشه عزيز ... نرم افزار خاصي لازم داره ؟
عجب
پس شما هم نرمافزارشو درست كنيد
sina57 گفت:دانلود نميشه عزيز ... نرم افزار خاصي لازم داره ؟
saman_sweden2 گفت:sina57 گفت:دانلود نميشه عزيز ... نرم افزار خاصي لازم داره ؟
عجب
sina57 گفت:saman_sweden2 گفت:sina57 گفت:دانلود نميشه عزيز ... نرم افزار خاصي لازم داره ؟
عجب
چشم نخوري با اينهمه سواد ... موندم با اينهمه سواد اينجا چيكا ميكني ؟ :roll:
somayeh noorafshan گفت:منم تشكر ميكنم
آقا سامان
منم نياز داشتم
adobe amir cs 8.0 گفت:خيلي باهال بود وليAdobe amir 8 كو
saman_sweden2 گفت:sina57 گفت:saman_sweden2 گفت:sina57 گفت:دانلود نميشه عزيز ... نرم افزار خاصي لازم داره ؟
عجب
اومدم فضولها را بشناسم
sina57 گفت:saman_sweden2 گفت:sina57 گفت:saman_sweden2 گفت:sina57 گفت:دانلود نميشه عزيز ... نرم افزار خاصي لازم داره ؟
عجب
اومدم فضولها را بشناسم
خب هر كسي كه اين لينك ها رو بخونه و تو رو هم خوب بشناسه ميدونه كه اون يه عده كه ادب و شعور ندارن كيا هستن ... ضمن اينكه كافر همه را به كيش خود پندارد ... آقاي با فهم و شعور :x البته اول برا خودم متاسفم كه وقت عزيزم رو صرف جواب دادن به كسي مث تو كرده ام
abtin_khosravi گفت:جاسوسك حالت خوبه؟!!!من از مديران تقاضا دارم ارسالهاي اصافه اين تاپيك رو پاك كنن.ممنون
ممنون سینا جان .sina57 گفت:من خودم شرمنده م ... حق با شماست ... و همين جا از دوست عزيزي هم كه البته ايشون شروع كننده حرب العالميه !! بود عذر خواهي مي كنم ... دوستي و دوست داشتن رو ارج مي نهم
Peyman-Pop گفت:ممنون سینا جان .sina57 گفت:من خودم شرمنده م ... حق با شماست ... و همين جا از دوست عزيزي هم كه البته ايشون شروع كننده حرب العالميه !! بود عذر خواهي مي كنم ... دوستي و دوست داشتن رو ارج مي نهم
پیمان