بريد حال كنيد تمام كتابهاي Adobe را دانلود كنيد

somayeh noorafshan گفت:
منم تشكر ميكنم
آقا سامان
منم نياز داشتم

ممنونم سميه جان
ما اومديم فقط به دوستان كمك مي كنيم ولي يك عده ادب و شعور ندارن
بلاخره مي بخشيد مجبور بودم جواب اونا را اون بالا انطوري بدم

sina57

Member
saman_sweden2 گفت:
sina57 گفت:
saman_sweden2 گفت:
sina57 گفت:
دانلود نميشه عزيز ... نرم افزار خاصي لازم داره ؟

عجب

پس شما هم نرمافزارشو درست كنيد

چشم نخوري با اينهمه سواد ... موندم با اينهمه سواد اينجا چيكا ميكني ؟ :roll:

اومدم فضولها را بشناسم :evil:

خب هر كسي كه اين لينك ها رو بخونه و تو رو هم خوب بشناسه ميدونه كه اون يه عده كه ادب و شعور ندارن كيا هستن ... ضمن اينكه كافر همه را به كيش خود پندارد ... آقاي با فهم و شعور :x البته اول برا خودم متاسفم كه وقت عزيزم رو صرف جواب دادن به كسي مث تو كرده ام

sina57 گفت:
saman_sweden2 گفت:
sina57 گفت:
saman_sweden2 گفت:
sina57 گفت:

عجب

چشم نخوري با اينهمه سواد ... موندم با اينهمه سواد اينجا چيكا ميكني ؟ :roll:

اومدم فضولها را بشناسم :evil:

خب هر كسي كه اين لينك ها رو بخونه و تو رو هم خوب بشناسه ميدونه كه اون يه عده كه ادب و شعور ندارن كيا هستن ... ضمن اينكه كافر همه را به كيش خود پندارد ... آقاي با فهم و شعور :x البته اول برا خودم متاسفم كه وقت عزيزم رو صرف جواب دادن به كسي مث تو كرده ام

جواب دادي پاسخ گرفتي

پاسخ اصلي اينجا جاش بهت پي ام ميدم ببر به آقا مجيد هم نشون بده

sina57

Member
اينم پاسخ ايشون كه فكر ميكنن خيلي با شعورن ... محض اطلاع دوستان گذاشتم چون ما كه رسواي جهانيم غم عالم ... است در مورد اين تايپك

sina57 نوشته:
saman_sweden2 نوشته:
sina57 نوشته:
saman_sweden2 نوشته:
sina57 نوشته:

عجب

چشم نخوري با اينهمه سواد ... موندم با اينهمه سواد اينجا چيكا ميكني ؟

اومدم فضولها را بشناسم

خب هر كسي كه اين لينك ها رو بخونه و تو رو هم خوب بشناسه ميدونه كه اون يه عده كه ادب و شعور ندارن كيا هستن ... ضمن اينكه كافر همه را به كيش خود پندارد ... آقاي با فهم و شعور البته اول برا خودم متاسفم كه وقت عزيزم رو صرف جواب دادن به كسي مث تو كرده ام

احمق نفهم مگر من چي بهت نوشتم كه پاسخ در شان خودت نوشتي
حالا زبون درازي هم مي كني

sina57

Member
دو خط آخر اين تايپيك همون جواب سراسر ادب ايشونه

ضمن اينكه از حضور همه ي دوستان عذر خواهي ميكنم كه در مسموم كردن فضاي اينجا من هم شريك شدم ... جدا از همه ي اونايي كه مث من از اين بچه بازي ها حالشون بهم ميخوره عذر خواهي ميكنم ... اما بعضي وقتها لازمه ... چون از قديم گفته اند : تا نباشد چوب تر . فرمان نيارن ... و ...

Mandana

Active Member
آقا سينا از شما بعيده.اين بنده خدا يه شوخي كرد شما هم هي كشش ميدي.ول كنن بابا.اصل تاپيكو بچسب

Mandana

Active Member
جاسوسك حالت خوبه؟!!!من از مديران تقاضا دارم ارسالهاي اصافه اين تاپيك رو پاك كنن.ممنون

jasoosk

Member
abtin_khosravi گفت:
جاسوسك حالت خوبه؟!!!من از مديران تقاضا دارم ارسالهاي اصافه اين تاپيك رو پاك كنن.ممنون

آره عزيزم من خوبم
اين رو هم كه ديدي واسه حرفهاي كودكانه اين دو تا عزيز نوشتم.

البته اميدوارم كه سو تفاهم نشه و از من دلگير نشن .

شاد باشين.

محمد.

sina57

Member
من خودم شرمنده م ... حق با شماست ... و همين جا از دوست عزيزي هم كه البته ايشون شروع كننده حرب العالميه !! بود عذر خواهي مي كنم ... دوستي و دوست داشتن رو ارج مي نهم

Peyman-Pop

Active Member
sina57 گفت:
من خودم شرمنده م ... حق با شماست ... و همين جا از دوست عزيزي هم كه البته ايشون شروع كننده حرب العالميه !! بود عذر خواهي مي كنم ... دوستي و دوست داشتن رو ارج مي نهم
ممنون سینا جان .

پیمان

sina57

Member
Peyman-Pop گفت:
sina57 گفت:
ممنون سینا جان .

پیمان

سلام پيمان جان ... خاضعانه ممنونم ...پروانه اي باشي

جدیدترین ارسال ها

بالا