بروشور هلال احمر نوروز 89

borna008

Active Member
همش خوب شده - ایول
فقط قسمت پشت بخش به روایت تصویر پراکندگی عکسها ریتم کارت را بهم زده
:)

javadmagic

خسته شده دلم از زمونه.
سلام
به نظرم کار خیلی خوب و خوشرنگی درومده، اما یه چندتایی اشکال داره به نظر من ! :
1- از دوتا وکتور که مثل خون هستن خوب استفاده نکردی، به نظرم اینا کارتو آماتور کردن.
2- همچنین فونت خیلی توی کار مهمه که برای تیترا خوب انتخاب نکردی و این باز باعث آماتور شدن کار میشه.
اینو واقعا میگم که اگه این دومورد حل بشه، کارت واقعا زیباتر میشه.
موفق باشیـــ.

ArTaBaZ

Well-Known Member
قشنگ شده
ولی زیاد تو اون چیزایی که فکر کنم طناب هست خوب کار نشده یا من فکر می کنم یه جوری هست
موفق باشی

odrakoola

Well-Known Member
تقویمشو خیلی دوس دارم قشنگه..
نکاتی که javadmagic گفت انجام بدی کارت خوشگترم میشه...

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
من میدونم کار کردن برای شرکت های دولتی و ارگان های دولتی خیلی مشکل :rose:

نمی دونم این طرح ها تائید شدند یا نه ولی خیلی غلط داره و اینکه سوتی های به نظر من خیلی تابلویی داره مثل فرو رفتن متن ها توی کادرهای کنار انتخاب بد فونت ها انتخاب بد رنگ فونت ها و اذیت کردن چشم

که من همه این ایراد هارا میذارم پای فردی که سفارش داده و یکم هم شما چون نتونستی قانعش کنی که از نظر زیبایی کار خیلی ایراد داره :rose:

نمی دونم این طرح ها تائید شدند یا نه ولی خیلی غلط داره و اینکه سوتی های به نظر من خیلی تابلویی داره مثل فرو رفتن متن ها توی کادرهای کنار انتخاب بد فونت ها انتخاب بد رنگ فونت ها و اذیت کردن چشم

که من همه این ایراد هارا میذارم پای فردی که سفارش داده و یکم هم شما چون نتونستی قانعش کنی که از نظر زیبایی کار خیلی ایراد داره :rose:
اشکالات بیشتری هم داشت مثلا غلط تایپی یا همون که شما گفتید
اما اینا اصلاح شدن :wink:

اشکالات بیشتری هم داشت مثلا غلط تایپی یا همون که شما گفتید
اما اینا اصلاح شدن :wink:

ghafeleh

Member
رنگ بندی زمینت خوب شده ولی در انتخاب نوع فونت عناوین موضوعاتت یه کم بی دقتی کردی
در مورد عکس دومو اونی که تقویم داره خیلی بهتر کار شده فقط اون آرم پایین که نوشته داخلش هست یه کم بد جوری و کشیدیگی بیش از حد متن ها اونو خراب کرده
در کل برای کار دولتی نباید بیش از این انتظار داشت ...
موفق باشی............

GsGraphic

Well-Known Member
شلوغی کار چشمو اذییت میکنه
بروشور باید توری طراحی بشه که جذب کننده باشه
این نوع کارا سر گیجه میارن واسه خواننده:green:
البته ببخشید این نظر شخصی منه

جدیدترین ارسال ها

بالا