برنده شدن انیمیشن تنها تا ستاره ها در جشنواره ی میلاد سرخ

Mehrdad155

کاربر فعال
درود خدمت دوستان عزیز

قبل از هر چیز خواهش بنده اینه که این پست را فرض بر خود ستایی نذارید.فقط چون بچه های این انجمن را خیلی دوست دارم خواستم اونها را در برنده شدن انیمیشن خودم در جشنواره ی میلاد سرخ مطلع سازم.البته چون بخشی از این انیمیشن با فلش ساخته شده همچین بی ربط با اینجا نیست .ولی در هر صورت اگر این پست اسپم محسوب میشه مدیران محترم مجازند هر جور میخوان نابودش کنند.

attachment.php

تنها تا ستاره ها
انیماتور و کارگردان: مهرداد رضایی
آهنگساز : فریدون فراهانی​
برشی از روایت شهادت فاطمه ی زهرا (س)به زبان انیمیشن و صامت
مدت : 11 دقیقه
نرم افزار های به کار برده شده در ساخت آن : Deluxepait_Flash_Photoshop_ToonBoomAnimate_premiere_commotion
افتخارات و جوایز:
بخش مسابقه ی جشنواره ی رشد
برنده ی تندیس جشنواره ولوح تقدیر و جایزه ی نقدی در بخش پاسداشت و سوگ جشنواره ی میلاد سرخ
برنده ی تندیس جشنواره ولوح تقدیر و هدیه ی ویژه در بخش اعیاد و مناسبت ها در جشنواره ی میلاد سرخ

attachment.php

اطلاعات بیشتر به سایت زیر:
http://www.iribnews.ir/Default.aspx?Page=MainContent&news_num=292976

attachment.php

تصاویر جشنواره را تو گوگل سرچ کنید.
چون خبر دیروز اعلام شده.اونو خیلی سریع اینجا گذاشتم.برای دیدن صحنه هایی از اون به سایت شخصی ام بروید.
Alone till stars
http://www.pershaland.com/

attachment.php

باز هم عذر خواهی می کنم اگر این پست نامربوط است.

دوستون دارم _ مهرداد

پیوست ها

• ATS1.png
    ATS1.png
    115.4 کیلوبایت · بازدیدها: 134
  • ATS2.png
    ATS2.png
    91.4 کیلوبایت · بازدیدها: 133
  • ATS3.png
    ATS3.png
    75.2 کیلوبایت · بازدیدها: 130
  • ATS4.png
    ATS4.png
    101.1 کیلوبایت · بازدیدها: 132
آخرین ویرایش:

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
تبریک می گم دوست عزیز
مشتاق دیدن این انیمیشن هستم
به امید موفقیت های بیشتر و بزرگ تر برای ایرانیان عزیز در آینده

در ضمن آقا مهرداد شرینیش هم فراموش نشه :دی

موفق و پیروز باشید

clove-pink

کاربر فعال
مرسی،کارتون عالیه.بهتون تبریک می گم و خوشحالم که دوستان حرفه ای چون شما در سایت هستند.

JavidFlasher

کاربر فعال
به به !
خیلی کارت بیسته مهرداد جان !
خیلی خیلی خوشحال شدم!
ایشالله بری تیم ملی:دی
و در آخر هم خیلی ممنون که مطلع ساختین مارو

DaDaDooDoo

کاربر VIP
تبریک می گم مهرداد جان . بقیه کار های شما رو توی سایتت دیدم خیلی دلم می خواد این رو هم ببینم.
ایشالا همیشه موفق باشی .

مرد حسابی خود نمایی چیه؟ دمت ایوله
آقا حسابی تبریک میگم
انشالله بخونی بری برای تیم ملی
کلی خوشحال شدیم

armanbm

کاربر VIP
تبریک میگم آقا مهرداد.
در مورد شیرنی!
همین که تو میتینگ بعدی بیای خودش واسه ما شیرنیه!
ممنون که ما رو شریک شادیات دونستی.
همیشه خوش انیمیشن بمونی.
:)

Mehrdad155

کاربر فعال
دوستان عزیزم خیلی خیلی لطف دارید.باور کنید نمیدونم چطوری از ابراز محبتتون تشکر کنم.در مورد شیرینی و میتینگ مطمئن باشید ازاینکه تا حالا تو هیچ میتینگی نبودم فقط و فقط از کم سعادتی بنده بود و بس.وگرنه در کنار شما اساتید فن, برای بنده باعث هزاران افتخاره .تو تیم ملی هم یه بار یه انیمیشن هام رفت .جشنواره ی آنسی فرانسه ولی نه در مسابقه اسمش Kaleidoscope است تو سایتم میتونید گوشه ای از انیمیشنش را ببینید.

همتون را دوست دارم و افتخار میکنم در مکانی پست میدم که همه از من وارد ترید و من میتونم چیز یاد بگیرم _ مهرداد

Mehrdad155

کاربر فعال
درود بر دوستان عزیز

خوب این یکی دو روز تعطیلی باعث شد من یه دمو کوچولو از این انیمیشن را بذارم تو سایت.خصوصا برای دوستان عزیزی که خواهان دیدن یه صحنه هایی از اون بودن.امیدوارم خوشتون بیاد واگر هم نیومد حتما بگید.برا دیدنش برید تو قسمت انیمیشن و Alone till stars را تماشا کنید.یه کم بار گذاریش طول میکشه.
در ضمن یه سری انیمیشن فلش هم که جدیدا ساختم میتونید نگاه کنید.

http://www.pershaland.com

شرمنده از مدیران محترم که من این تاپیک به کل اسپم را دوباره آوردم بالا .فقط به خاطر قولی بود که به دوستان داده بودم.

دوستون دارم - مهرداد

آخرین ویرایش:

benyamin_pc

Well-Known Member
آفرین آقا مهرداد منم دیدم قشنگ بودو معلومه حسابی وقت گذاشتین اما اگه بیشتر ازش میذاشتین بهتر بود خیلی کوتاه بود

جدیدترین ارسال ها

بالا