برنامه Ocr

sanbad

Member
bbbb گفت:
جناب سندباد عذر خواهی میکنم که زود قضاوت کردم .و تشکر به خاطر آموزش. اما هنوزم مشکل پابرجاست
وقتی دیدم شما اموزس دادید به خودم گفتم شاید فایلو اشتباه دان کردم برا همین دوباره دان کردم از ادرس » http://sanbad.com/index.php?ind=downloads&op=download_file&ide=11&file=arabic-ocr-sanbad.exe

اما وقتی اجراش میکنم :

225kf.png

خوب تازه فهميدم ايراد کار کجاست!

دوست عزيز اين عکس نشون مي ده شما در مرحله Extract فايل فشرده شده دچار مشکل شدي نه اينستال OCR ! اول فايل ها در محل دلخواه غيره فشرده مي شود وبعد تازه بايد اينستال کني!

من فايل ها را با نرم افزار WinRAR بصورت EXE Self-extract فشرده کردم و هنگام فشرده شدن بخش Self-extract آسيب ديده و من يادم رفت قبل از آپلود اين فايل امتحانش کنم.
خوشبختانه 90% مواقع اگر فايل در حالت self-extract مشکل دار شد شما مي توانيد با نرم افزار کمپرسور مناسب اون را باز کني.

اين فايل در فرمت RAR فشرده شده. شما چه نرم افزار فشرده سازي داري؟ بايد ببيني اونو ساپرت مي کنه يا نه؟
روي فايل راست کليک کن و در منويي که باز مي شه ببين گزينه Extract File يا مشابه آن هست؟ امتحان کن ببين باز مي شه؟
اگه نتونست RaR را باز کنه بهتره از سايت www.7-zip.org نرم افزار بسيار خوب و رايگان و کم حجم 7zip را دانلود و نصب کن. :)

bbbb

Member
ممنون که وقت گذاشتید جناب سنباد
بله دقیقا اشکال همین بود باید از حالت فشرده در می اوردمش
ولی خیلی باحال بود من تاحالا فایل زیپ exe ندیده بودم
یه مقداری هم باهاش کار کردم به قول شما قلق داره .
اگر بتونید طریقه استفادشو هم بگذارید تو سایتتون عالی میشه
راستی اگر از من کمکی بر میاد کافی اشاره کنید در خدمتم . دوست دارم تو بهتر شدن سایتتون شریک باشم .
ممنون

sanbad

Member
برخي از دوستان پيام خصوصي مي دهند که OCR را از کجا تهيه کنند؟ چون، من هاست را عوض کردم و الان فرصت آپلود اين برنامه 17 مگابايتي را با اين اينترنت خراب که دائم ارتباط قطع مي شه ندارم.
براي تهيه اين نرم افزار مي تونين به مغازه هاي بازار رضا يا مغازه هاي بازار بزرگ کتاب ( برعکس نامش يک زير زمين با چند تا مغازه درست بر ميدان انقلاب) مراجعه کنيد.
اين OCR عربي توسط Read IRISبه سفارش HP روي CD درايور بعضي اسکنرهاي hp عرضه شده که دربازار اون را رايت مي کنن.
قيمت رايتش بين 1.000 تا 3000 تومن هست و بيشتر پول نديد. اين نرم افزار متون عربي و انگليسي و فرانسوي را OCR مي کند.
دقتش براي عربي و فارسي خيلي کم هست و حتي حروف مشترک فارسي و عربي را اشتباه مي گيرد مثلا «و» و «ر» را باهم اشتباه مي گيره.

براي OCR انگليسي و لاتين Abbyy fine reader7 و reaed iris 9 خيلي خوب جواب ميده و در هر صفحه فقط يکي دو اشتباه ممکن است باشه. اين ها تو CD که JB-team زده هست و اون را 600 تا 800 تومان در بازار کتاب( زير زمين بر ميدان انقلاب رايت مي کنن)

SSBLeb

New Member
با سلام . با تشکر از برنامه های خوبتان . متاسفانه من نتوانستم در سایت سنباد قسمت دانلود را پیدا کنم . لطفا یک راهنمایی کنید . با تشکر. Ssb

allii110

Member
نرم افزار ocr

سلام دوستان عزیز
اگه امکان داره جناب sanbad یا یکی دیگه از دوستان محبت بکنه این برنامه ocr عربی رو آپلود کنه یا آدرس لینک دانلود اونو بزاره چون خیلی از دوستان دیگه از جمله خودم به این برنامه نیاز مبرم دارن .

allii110

Member
نرم افزار ocr

سلام دوستان
من هنوز هم منتظر لطف یکی از دوستان هستم .

جدیدترین ارسال ها

بالا