برنامه MMB System Control

naseronline

Well-Known Member
سلام به همه دوستان عزیز
بعد از مدت ها تونستم بیام و یه نرم افزار که تازه درست کردم واستون بزارم. اسم این برنامه MMB System Control هستش. دقیقا نمی دونستم چه اسمی واسش بزارم. اینم همینجوری یوهو اومد به ذهنم. شما پیشنهاد بهتری دارید بگید.
و اما چی کار می کنه ؟ کار اصلیش اینه که دسترسی آسان شما به قسمت های مختلف ویندوز را فراهم کنه.
_ دسترسی سریع به برنامه های مختلف ویندوز
_ دسترسی سریع به قسمت های مختلف Control Panel
_ دسترسی سریع به پوشه ها و درایو های مختلف ویندوز به وسیله پلاگین Fordir
_ مشاهده برنامه های در حال اجرا و بستن آن ها به وسیله پلاگین Microbe Process
_ غیر فعال کردن و مخفی نمودن دسکتاپ و تسکبار
_ و از همه مهمتر دسترسی به تعداد زیادی از Wizard ها و برنامه های مخفی ویندوز
و ...
این برنامه کاملا رایگان بوده و در ساختش از پلاگین های Microbe Processes , ForDir و Plugy استفاده شده. واسه اینکه حجمش زیاد بالا نره برای منو ها از تصاویر استفاده نکردم ولی ان شالله اگه تونستم کامل ترش کنم واسه هر منو عکسش را هم می زارم. در ضمن این برنامه برای استفاده در ویندوز XP ساخته شده... من تو XP تستش کردم. احتمال داره تو ویندوز های دیگه بعضی از فرمان هاش کار نکنه...
تصویر محیط از برنامه :
msc.gif

دانلود با حجم 658 کیلو بایت
موفق باشید...

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام
فقط يه تصحيح فكر مي‌كنم بخواد... البته ببخشيد
اگه مسير اين Temp رو هم بزاريد خيلي خوبه .. چون همه‌ي اطلاعات اضافي ميره اينجا ...
کد:
C:\Documents and Settings\Windows\Local Settings\Temp

تا بعد...!

naseronline

Well-Known Member
سلام
سامان جان فکر کنم اون مسیری را گفتی گذاشته باشم...بعد از اون فاصله ی گزینه چهارم...
موفق باشید...

Royan

مدیر انجمن فتوایمپکت
سلام ..
برنامه کامله . فقط یک ایرادی که وجود داره در مورد باز شدن منوهاست که با توجه به موقعیت پوینتر موقعیتشون تغییر میکنه و در بعضی مواقع منو روی دکمه های دیگه باز میشه و برای انتخاب آن دکمه باید جایی بیرون کلیک کرد .
به نظر من بهتره که موقعیت منوها ثابت بشه مثلا زیر اون خط و دیگه اینکه وقتی منویی باز شد زمانی که پوینتر روی دکمه های دیگر قرار گرفت منوی مربوطه بدون کلیک دوباره باز بشه ..
موفق باشید ..

naseronline

Well-Known Member
سلام
رویان حرف شما کاملا متینه... اصلا به این مورد توجه نکرده بودم... منو های به وسیله پلاگین پلاگی درست شده ...هر دو موردی که گفتید قابل اصلاح هستند...
وقت کردم فایل اصلاح شده را میزارم....
موفق باشید...

اقا ناصر شما گفت منو ها با پلاگین پلاگی درست شده!! میشه یک توضیح را جع به ساخت منو ها بدی که چه جوری میشه ساختشون ؟؟

naseronline

Well-Known Member
سلام...
Power-Game همونطور که گفتم منو های با پلاگی بوده...از قسمت menu پلاگین پلاگی می تونی استفاده کنی...
یه نگاهی بکن ...مشکلی بود در خدمتم...هلپ پلاگی هم میتونه کمک زیادی بکنه...
موفق باشید...

جدیدترین ارسال ها

بالا