برنامه ی مثل Easyphp ولی برای ASP

miladspy

Member
سلام دوستان عزیز

من میخوام برنامه ای را بهم معرفی کنید (( مانند برنامه ی easyphp که برای PHP هست )) که بتونم باهاش ASP را اجرا کنم
منتظرم

MJ Rayaneh

Well-Known Member
Iis

برای اجرای Asp نیاز به هیچ برنامه ای نداری.
با فعال کردن IIS در ویندوز میتونی فایل های Asp رو اجرا کنی.

آخرین ویرایش:

miladspy

Member
بله این رو میدونم !

ولی میخوام یک برنامه ی مانند اون داشته باشم

هست ؟

MJ Rayaneh

Well-Known Member
میشه بیشتر درباره این نرم افزار توضیح بدی؟
سایت سازنده، لینک دانلود، روش کار و ....

amin3soot

Member
سلام خدمت تمامی دوستان
برنامه Personal Web server محصول شرکت میکروسافت برنامه ای است که می تواند یک سرور مجازی برای شما ایجاد کند
باید خاطر نشان کنم که این برنامه فقط در ویندوزهای 95 , 98 , me قابل استفاده است
دوستان عزیز من برنامه win-asp که آقا امیر گل فرموده بودند رو پیدا کردم هر کس خواست یه ایمیل کوچولو بزنه
واسش بفرستم

esf-kh

Member
amirlol عزیز سپاسگزارم از اینکه برنامه win-asp را معرفی کردید . اینطور که تو سایتش خوندم واقعا باید بدردبخور باشه . چون شدیدا دنبال همچین چیزی بودم . حقیقتش یک برنامه تحت local با asp نوشتم . یک سیستم حسابداری ساده برای شرکتمون . البته نمی‌خوام که تو iis اجرا بشه . این خیلی به دردم می‌خوره . اما به این دلیل که وقتی یه چیزی را واقا احتیاج داری باید جون ادم بالا بیاد تا بگیریش ، از بخت بد ، بدترین وضع دانلود رو از وقتی که با اینترنت آشنا شدم ( شاید 11 سال ) تجربه کردم . نمی‌دونم سروری که اینها این برنامه رو روش قرار دادن چه مرگش هست . شاید این 20 باری باشه که این برنامه 1.8 مگابایتی را دانلود کرده‌ام . تا 90 درصد دانلود می‌شه . بعد دانلود منیجر اینترنت اکسپلورر یا فایرفکس خود به خود بسته می‌شه . و یک فایل rar ناقص تحویل آدم می‌ده . با dialup و adsl تو چند جا امتحان کردم . به پیسی خوردم . لطفا اگه کسی دانلود کرده راهنمایی کنه که چی‌جوری اینکار و انجام داده .

MJ Rayaneh

Well-Known Member
خوب دوست عزیز با نرم افزار هایی مثل Download Accelerator Plus یا همون DAP خودمون برای دانلود استفاده کن.

esf-kh

Member
حقیقتش این که با فلش گت امتحان کردم . جواب نداد . آیا شما تونستید این برنامه رو دانلود کنید ؟ متشکرم

amirlol

Well-Known Member
آدرس ايميلتو برايم ايميل كن برات كامشو با كرك ايميل كنم

esf-kh

Member
amirlol عزیز با درود . برایتان ایمیل فرستادم . سپاسگزار می‌شوم .

جدیدترین ارسال ها

بالا