برنامه هاي لينوكس كجا نصب مي شود

swi

Member
با سلام
من يك برنامه با پسوند tar.gz را پس از اجراي دستور gzip از فشردگي خارج كردم و ساير مراحل نصب را انجام دادم . اما بعد از اينكه دستور make install را در خط فرمان نوشتم . هر جا دنبال برنامه نصب شده گشتم پيدا نكردم و حتي هيچ ميانبري از برنامه روي صفحه ظاهر نشد
مي خواستم ببينم برنامه در كدام فولدر نصب ميشه و پسوند اين برنامه ها بعد از نصب چيه
( مثل تو ويندوز كه فايل exe فايل اصلي برنامه است ) :oops:
اميدوارم كه سوالم زياد خنده دار نباشه :D
راستي برنامه من xine بود كه براي مشاهده فايل هاي تصويريه

oxygenws

Active Member
چند راه:

1- معمولا توی همون شاخهء فایل ها، یه فایل هست به نام INSTALL یه دور اون رو بخون.
2- در آخرین مراحل make install ممکنه بنویسه که فایل ها کجاست.
3- ممکنه با دستور زیر بتونی اطلاعاتی بدست بیاری ./configure --help

موفق باشید، امید

swi

Member
مرسي عزيز برم ببينم چي ميشه .
در ضمن در مورد پسوند فايل ها چي ؟ پسوند اين فايل نميدوني چيه ؟
--- يه بار ديگه بازم تشكر ---

swi

Member
مرسي آقا
من يك بار ديگه كارهايي كه اين دوست عزيزمون گفته بود انجام دادم . داخل فايل هايي كه گفته بود ديدم و بعد از دستور make install هم يه مسير داد كه من نتونستم فايل هاي اصلي برنامه را پيدا كنم . كسي قبلا اين برنامه رو نصب نكرده بتونه به من كمكي كنه .
آقا ي oxygenws بابت پاسختون ممنون

oxygenws

Active Member
شاید بتونی از دستور زیر هم کمک بگیری -> whereis xine
به جای xine ممکنه لازم باشه یه چیز دیگه بنویسی.

در ضمن، احتمال اینکه تو شاخهء /bin یا /usr/bin نصب کنه، زیاده، یه سر بزن :)

swi

Member
با سلام مجدد
ببخشيد آقا اميد من دستوري را كه داده بوديد اجرا كردم و يك مسير داد كه آنجا هم تونستم برنامه رو پيدا كنم . اما باز هم نتونستم فايل رو اجرا كنم .
شايد من اشتباه مي كنم . آيا برنامه را بايد از داخل شل اجرا كنم . چون من فايل ها رو با دابل كليك مي خواستم اجرا كنم . اگه دستور خاصي داره لطفا بگيد

oxygenws

Active Member
من تا حالا xine نصب نکردم، احتمالا تحت شل مشکلی نخواهید داشت با یکی از دستور های زیر می تونید اجراش کنید (دستور دقیقشو نمی دونم، چون اصلا xine رو ندیدم چطوریه)

filename
یا
./filename

(توجه کن که علامت ./ در ابتدای filename می باشد!!!)

موفق باشید، امید

جدیدترین ارسال ها

بالا