برنامه هاي سايت ساز و فروشگاه ساز

Maya Man

Active Member
سلام.:rose:
من ميخوام يكي از نرم افزارهاي سايت ساز رو بخرم.:cool:
ميخواستم بدونم نظرتون در اينمورد چيه آيا اين نرم افزارها اونطور كه ميگن كارايي داره؟
من ميخوام يه سايت و فروشگاه اينترنتي راه اندازي كنم و چون برنامه نويسي بلد نيستم مجبورم از اين نرم افزارها استفاده كنم.
لطفا راهنماييم كنيد.:)

VAHID216

مدیر بازنشسته
شما کدوم فروشگاه ساز رو می خواید بخرید؟
اگر قصد هزینه کردن دارید من توصیه اکید دارم بدید براتون طراحی کنن.
موفق باشید

Maya Man

Active Member
شما کدوم فروشگاه ساز رو می خواید بخرید؟
اگر قصد هزینه کردن دارید من توصیه اکید دارم بدید براتون طراحی کنن.
موفق باشید
راستش من ميخوام خودم كنترل سايت و فروشگاه رو داشته باشم نه اينكه براي هر تغيير در طراحي يا اضافه كردن منو و رنگ و عكس و ... بازم مجبور بشم هزينه ديگه اي به طراح بدم.
براي همين ميخوام يكي از همين سايت سازها رو بخرم تا باهاش سايت و فروشگاهم رو راه اندازي كنم.

مثلا "جهان ديتا" "سايت ساز" " آذران وب" و .... مشابه اينها.

آخرین ویرایش:

VAHID216

مدیر بازنشسته
مثلا "جهان ديتا" "سايت ساز" " آذران وب" و .... مشابه اينها.
هیچ فرقی نمی کنه شما اگر بخواید کاری بکنید و تخصصی کافی نداشته باشید هر چند از این سیستم های بالا هم استفاده کنید بازم به طراخح نیازپیدا می کنید . در ضمن این سیسم ها asp هستن و باید دنبال سرور های ویندوز بگردید که تقریبا دو تا سه برابر هزینه های سرور های عادی دارند.
بعدش شما واسه این محصولات چقدرمی خواید هزینه کنید ، می تونید یه فروشگاه اوپن سورس انتخاب کنید و یک هزارم اون هزینه تون رو تنها برای خرید تصال دهنده به شبکه شتاب بزارید. و هر مشکلی هم خواستید در انجمن های پشتیبانی اون سیستم مطرح کنید.
اگر راهنمایی های بیشتری لازم دارید بگید در چه ضمینه ای تا راهنمایی تون کنم.
موفق باشید

trio

Member
دوست عزیز من هم نیاز به یک فروشگاه خوب دارم..
میشه شما یک نمونه خوب معرفی کنید.....
که ماژول پرداخت هم داشته باشه..

هیچ فرقی نمی کنه شما اگر بخواید کاری بکنید و تخصصی کافی نداشته باشید هر چند از این سیستم های بالا هم استفاده کنید بازم به طراخح نیازپیدا می کنید . در ضمن این سیسم ها asp هستن و باید دنبال سرور های ویندوز بگردید که تقریبا دو تا سه برابر هزینه های سرور های عادی دارند.
بعدش شما واسه این محصولات چقدرمی خواید هزینه کنید ، می تونید یه فروشگاه اوپن سورس انتخاب کنید و یک هزارم اون هزینه تون رو تنها برای خرید تصال دهنده به شبکه شتاب بزارید. و هر مشکلی هم خواستید در انجمن های پشتیبانی اون سیستم مطرح کنید.
اگر راهنمایی های بیشتری لازم دارید بگید در چه ضمینه ای تا راهنمایی تون کنم.
موفق باشید

Mr.Steres

Active Member
اکثر فروشگاه ساز های ایرانی ترجمه شده فروشگاه ها ساز های خارجی و رایگانه که به این قیمت به فروش می رسه ! بهترین اونها که اماده هست Ham3d هست ! ولی بهترین حالت طراحی و برنامه نویسی به صورت اختصاصی هست .

براتون پخ زدم .

جدیدترین ارسال ها

بالا