برنامه نویسی با فونت های یونیکد

m_dadras

New Member
با سلام
امیدوارم که سوالم را در قسمت درستی مطرح کرده باشم.
من نیاز به استفاده از فونت های یونیکد در برنامه ای برای کانورت کرده فونت ها دارم.
لطفا به من بگویید، چگونه می توانم کاراکترهای یک فونت یونیکد را بخوانم و یا کد آن را در برنامه تعریف کنم . من از زبان برنامه نویسی ویژوال بیسیک استفاده می کنم.
باتشکر از شما که وقت خود را به من می دهی.

m_dadras

New Member
با سلام مجدد
متاسفانه بعد از گذشت چند روز ، هنوز کسی این سوال من را ندیده است.
از اساتید محترم سایت تقاضا دارم جوابی به من بدهند
با تشکر فراوان

MnavidM

Active Member
سلام.

میشه دقیق تر بگید چه کاری می خواهید انجام بدید ؟

یونیکد فونت نیست ، یک نوع کدک هست.

m_dadras

New Member
سلام
ممنون از توجه شما
ببینید، زمانی که از فونت های TrueType استفاده می کنیم. یک کد در مبنای ده به هر کاراکتر اختصاص داده شده است، که می توانیم با گرفتن کلید Alt و زدن کد مربوطه آن کاراکتر را به وجود بیاوریم. این کار در برنامه نویسی هم امکان پذیر است و همچنین به وسیله این کد دسیمال می توانیم کاراکتری را جستجو کنیم.
در فونت های مورد استفاده برنامه های Office مانند Word تعداد کاراکترهای ایجاد شده در جدول کاراکتر فونت از 256 کاراکتر بیشتر است، و دیگر کد دسیمالی برای دسترسی به کاراکترها وجود ندارد. در فونتهای ویندوز Xp هم همین مورد وجود دارد، و کدهای اختصاص داده شده به کاراکترهایی که بیشتر از 256 می باشند از ترکیبی شبیه U+00A4 برخوردارند.
من نمی دانم چگونه :
اولا: از طریق صفحه کلید این کاراکترها را وارد کنم (ترکیب کلید و کد چگونه باید وارد شود)؟
دوما: در برنامه نویسی ویژوال بیسیک چگونه کد مربوط به یک کاراکتر را صدا کنم ، تا بتوانم با آن برنامه نویسی کنم؟

باز هم ممنون از شما

MnavidM

Active Member
علیک سلام.

برای VB که چیزی پیدا نکردم. اما این برای VB.NET .

اونجا توسط تابعی راه استفاده از این نوع کاراکتر ها گفته شده.

موفق باشی.

جدیدترین ارسال ها

بالا