برنامه نقاشي كشيدن با فلش و ارسال آن به HostServer

با سلام ميخواستم ازتون خواهش كنم منو راهنمايي كنيد . من يك برنامه نقاشي مثل paint ميخوام كه بتونم توي سايت بذارمش و نقاشي كشيده شده رو به Server ارسال كنم ... از هر كسي كه بتونه منو راهنمايي كنه بسيار متشكرم .

shirini_forush

Well-Known Member
من یه برنامه برای نقاشی نوشتم...
انتقالش به سرور رو باید روش کار کنم...

shirini_forush

Well-Known Member
میدونم که داره چون یه برنامه دیدم که توش نقاشی می کردی و اونو به دوستت ایمیل می کردی...
باید روش کار کرد...

Security9776

Active Member
سلام ،
برای انتقال به سرور باید از زبان Php استفاده کنید . توصیه می کنم سوالتون رو در انجمن پی اچ پی مطرح کنید .
موفق باشید ، محسن

Security9776

Active Member
نه . برای انتقال به سرور از پی اچ پی استفاده می شه .
طراحی نرم افزارش در خود فلش که کاری نداره . منتهی مبحث اصلی سوال دوستمون فرستادن و دخیره کردن اطلاعات به صورت تصویر هست .
موفق باشید ، محسن

Security9776

Active Member
فرمت فکر کنم jpg .
یه طرح بود که فکر کنم یه سازمان داشت روش کار می کرد . تبدیل متون نوشتاری به عکس با php .
اگه لینکش رو گیر بیارم می زارم .
موفق باشید ،محسن

YTERROR

Active Member
میدونم که داره چون یه برنامه دیدم که توش نقاشی می کردی و اونو به دوستت ایمیل می کردی...
باید روش کار کرد...
این کار مثل یک کارت تبریک می مونه زیاد سخت نیست چون خروجی رمت فلاش نمیده و به ایمیل عکس کارت تبریک ساخته ده رو میشه فرستاد

فرمت فکر کنم jpg .
یه طرح بود که فکر کنم یه سازمان داشت روش کار می کرد . تبدیل متون نوشتاری به عکس با php .
سیو کردن تویی دیتا بیس رو میشه یککاری کرد برای نفاشی کشید امکاناتی مثل استفاده از عکسهای پیکسلی و در اختیار گزاشتن یک سری عکسهای آماده برای استفاده گزاشت این جوری ذخیره کردنش یکم آسون تر میشه

wolfman

Member
من یک سایت بسیار جالب دیده بودم.
دنبالش میگردم کینکش رو میدم حتما" به دردتون میخوره

جدیدترین ارسال ها

بالا