برنامه مدیریت محتوا و دوستیابی بحث و گفتگو در مورد برنامه و یا اسکریپت های دوستیابی
omrdabakhte Member Jan 18, 2008 #1 برنامه مدیریت محتوا و دوستیابی بحث و گفتگو در مورد برنامه و یا اسکریپت های دوستیابی آخرین ویرایش: Jan 18, 2008
omrdabakhte Member Jan 18, 2008 #2 منو راه نمایی کنید که چه جوری میتونم تو وب سایتم یه سیستم دوستیابی قرار بدم
VAHID216 مدیر بازنشسته Jan 19, 2008 #3 خوب شما سایتتون html هست یا از سیستم ها مدیریت محتوایی مثل نیوم و جوملا و .. استفاده می کنید؟ موفق باشید
خوب شما سایتتون html هست یا از سیستم ها مدیریت محتوایی مثل نیوم و جوملا و .. استفاده می کنید؟ موفق باشید
omrdabakhte Member Jan 19, 2008 #4 من نیوک رو دارم اما نمیتونم نصب کنم تو انجمن ها هم کسی کمکم نکرد مدیریت دوستیابی هم رو میخوام
VAHID216 مدیر بازنشسته Jan 19, 2008 #5 اگر به صورت جدا از نیوک می خواید می تونید تو همین انجمن جستجو بفرمایید اگر همراه با نیوک می خواید من ماژول خوبی ندیدم که کار آمد باشه. موفق باشید
اگر به صورت جدا از نیوک می خواید می تونید تو همین انجمن جستجو بفرمایید اگر همراه با نیوک می خواید من ماژول خوبی ندیدم که کار آمد باشه. موفق باشید
zanyar Member Jan 20, 2008 #6 نه اتفاقا نيوك هم سيستم جالبي داره فكر كنم تو INP-Nuke تو سايت irannuke هست چون تو خيلي از سايت هايي كه از ايران نيوك استفاده مي كنن اين ماژول رو ديدم
نه اتفاقا نيوك هم سيستم جالبي داره فكر كنم تو INP-Nuke تو سايت irannuke هست چون تو خيلي از سايت هايي كه از ايران نيوك استفاده مي كنن اين ماژول رو ديدم
omrdabakhte Member Feb 15, 2008 #7 دوست عزیز شما نصب اسکریپت رو به من یاد میدی ؟ من برای هر نصب دارم پول میدم بیچاره شدم