سلام من برنامه مديريت كتابخانه با زبان C رو مي خوام اگه ميشه ! لطفاً:cool:
S sara_joji New Member Mar 27, 2007 #1 سلام من برنامه مديريت كتابخانه با زبان C رو مي خوام اگه ميشه ! لطفاً
MnavidM Active Member Mar 28, 2007 #2 sara_joji گفت: سلام من برنامه مديريت كتابخانه با زبان C رو مي خوام اگه ميشه ! لطفاً کلیک کنید تا باز شود... در نوشتن چه قسمتی از برنامه مشکل دارید ؟
sara_joji گفت: سلام من برنامه مديريت كتابخانه با زبان C رو مي خوام اگه ميشه ! لطفاً کلیک کنید تا باز شود... در نوشتن چه قسمتی از برنامه مشکل دارید ؟
MnavidM Active Member Mar 29, 2007 #4 sara_joji گفت: اگه ميشه همشو لطفاً کلیک کنید تا باز شود... دوست عزیز برای این مورد کد آماده ای ندارم. البته فکر کنم قبلا هم در این مورد درخواست کرده بودند و یک نمونه کد قرار داده بودند ، تو همین انجمن یه سرچ انجام بدید. موفق باشید.
sara_joji گفت: اگه ميشه همشو لطفاً کلیک کنید تا باز شود... دوست عزیز برای این مورد کد آماده ای ندارم. البته فکر کنم قبلا هم در این مورد درخواست کرده بودند و یک نمونه کد قرار داده بودند ، تو همین انجمن یه سرچ انجام بدید. موفق باشید.
B behnam_b3da New Member Jun 3, 2008 #5 سلام دوست عزیز من هم روی این برنامه دارم کار می کنم تموم شد پاسخ را پست می کنم فقط 3 یا 4 رئز دیگه:razz:
سلام دوست عزیز من هم روی این برنامه دارم کار می کنم تموم شد پاسخ را پست می کنم فقط 3 یا 4 رئز دیگه:razz:
hobab1987 Member Dec 19, 2008 #6 salam lotfan in barname ro ham vase manam send konid [email protected]
U urs New Member Jan 4, 2009 #7 سلام منم دارم روی این برنامه کار میکنم ولی خیلی اشکال دارم مثلا نمی دونم کیفیت کتابها و موضوع آنها را struct کنم یا نه برای search بر حسب موضوع بهش نیاز دارم
سلام منم دارم روی این برنامه کار میکنم ولی خیلی اشکال دارم مثلا نمی دونم کیفیت کتابها و موضوع آنها را struct کنم یا نه برای search بر حسب موضوع بهش نیاز دارم
saalek110 Well-Known Member Jan 5, 2009 #9 تاپیک مرتبط: دربارهی الگوریتم نوشتن دفتر تلفن به زبان cتوضیح دهید اگر صلاح می دانید در آن تاپیک در ادامه مطالب جناب the_king وارد بحث شوید.
تاپیک مرتبط: دربارهی الگوریتم نوشتن دفتر تلفن به زبان cتوضیح دهید اگر صلاح می دانید در آن تاپیک در ادامه مطالب جناب the_king وارد بحث شوید.
F first flower New Member Jun 30, 2009 #10 سلام لطفا این برنامه رو برای من هم mail کنید. [email protected]