برنامه فتوشاپ ميخواهم

shida

Member
سلام كسي است برنامه فتوشاپ برام بگزار لازم دارم كه مال من خراب شد. مرسي

shida

Member
فتوشاپ 8 دستت درد نكنه اگر نشد مهم نيست فتوشاپ 7 خودم ديسك فتوشاپ 8 دارم اما نميدونم كار نميكنه بهرحال مرسي

shida

Member
سلام دستت درد نكنه اما باز كردم سايت نشون نميدهه يعني قبول نميكنه ضرر نداره خودتون يكبار امتحان كنيد منتظرتم

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
انگار لينكش مشكل داره

شرمنده

اگه لينكه جديد پيدا كردم حتما واستون مي ذارم

Saeid Taheri

Active Member
لينك فول ورژن برنامه !

کد:
http://soft.winzheng.com/SoftView/SoftView_19631.htm

دانلود با Flashget .

سعيد . :wink:

مكررا لينك دانلود فتوشاپ 8 در اين انجمن و در انجمن فتوشاپ داده شده
اگه سرچ كنين لينك فول ورژني رو كه سامان در اون زمان داده بود پيدا خواهيد كرد .

anti-life

Active Member
فقط يه چيز رو متزكر بشم كه لينك دانلود بايد بالاتر از 250 مگ باشه تا فول ورژن باشه .......... اگر حدود 150 بود بدونيد كه فول نيست و بدرد نميخوره .......... اين رو گفتم تا با سرعت كم ايران اشتباه دانلود نكنيد ....

((‌ در ضمن احتمالا مشكل شما اين هست كه نميدونيد چطوري كركش كنيد ......چون انگاري گفتيد كه روي سي دي داريد ))

راهش كركش اين هست كه اول از اينترنت قطع بشيد و اگر فول ورژن باشه يه سريال نامبر كه بهش بديد شروع به نصب شدن ميكنه ولي وسط كار ازتون اكتيويشن كد ميخواد و چپن شما از اينترنت قطع هستيد از اپشنها مورد نظر By Phone رو انتخاب كنيد و اونجا يه كد بهتون ميده كه شما اين كد رو تو كيژن مورد پيست ميكنيد و بعد اين كيژن به شما اكتيويشن كد رو ميده......

خواهش ميكنم سالار جان > قابل دوستان رو نداشت
آنتي لايف عزيز از توضيح شما هم متشكرم

anti-life

Active Member
خواهش ميكنم ........ فقط خواستم توضيح بدم كه اشتباه نشده باشه ....... در ضمن سعي ميكنم فوتو شاپ خودم رو آپ لود كنم تا مطمني باشه كه كار ميكنه ......

mohsenm66

New Member
مجيد جان فتوشاپ 9 را احتياج دارم
خواهشا هر چه زودتر با من تماس بگير و نحوه دانلود آن را براي من شرح بده
قربانت محسن

جدیدترین ارسال ها

بالا