برنامه فتوشاب بسته میشه با باز شدن عکس یا اصلا یه صفحه جدید

mghanar

New Member
سلام!
کلافه شدم!
برنامه فتوشاپم بعد از باز شدن خوبه...بعد همین که یه New یا اصلا یه عکس باز میکنم پیغام کلوز Close میده!
حالا من یه عالمه برنامه نصبیدم اصلا حوصله ویندوز عوض کردن رو ندارم هزار تا هم کار با این برنامه دارم!؟ چه کنم؟؟
در ضمن من این برنامه رو هم چندین بار حذف و باز نصب کردن خوب نشد! این برنامه رو از روی دی وی دی که صدبار نصب کردم که همیشه خوب بودش اما این دفعه نمیدونم چرا این کارو میکنه! چیکار کنم؟
تنظیمات فتوشاپ رو ریست کردم فایدن نداشت یکی کمک کنه!

majid_a95

Active Member
سلام/احتمالا مشکل حافظه داری شما؟! رم تون چنده؟
این کاری که می گم انجام بدین کمک میگیره از هارد برای حافظه اصلی :

از منوی Edit > گزینه prefrences > گزینه performance دوباره گزینه performance حالا تو قسمت scratch disks چندتا از درایو هات که بشتر جا داره تیک بزن و OK!

یاعلی

آخرین ویرایش:

mghanar

New Member
سلام!
تشکر مجید جان!
اما مشکلم رو فهمیدم چی بود! من ویندوزم که سون هستش رو آپدیت کرده بودم و بعد از آپدبت ویندوز این مشکل به وجود اومده بود که با رییستور کردنش کاملا درست شد!
من نمیدونم چرا با آپدیت ویندوز ممشکل پیدا میکنه آخه فک کن ویندوزتو آپدیت کنی و لی برنا مه هات به مشکل بربخورند چه بد میشه! حالا من باس بدون آپدیت ویندوز سر کنم!

SajadCG

کاربر فعال
سلام!
تشکر مجید جان!
اما مشکلم رو فهمیدم چی بود! من ویندوزم که سون هستش رو آپدیت کرده بودم و بعد از آپدبت ویندوز این مشکل به وجود اومده بود که با رییستور کردنش کاملا درست شد!
من نمیدونم چرا با آپدیت ویندوز ممشکل پیدا میکنه آخه فک کن ویندوزتو آپدیت کنی و لی برنا مه هات به مشکل بربخورند چه بد میشه! حالا من باس بدون آپدیت ویندوز سر کنم!

دوست من بعد از اینکه ps دچار این مشکل شد
سیستمتون را ریستارت کردید یا نه؟

چون منم چند بار این مشکل واسم پیش امد و
با ریستارت کردن سیستم مشکلم حل شد.
شاید شما هم به خاطر ریستارت بعد از ریستورتون بوده که مشکل حل شده.
و ربطی به ریستور نداشته.

موفق باشید.

mghanar

New Member
اوووه تا دلت بخواد...خاموش روشن هم کردم..چون وقتی اینجوری شد 2 روزیبهش ور میرفتم به این امید که درست که نشد! بعد ریستور کردم!
بله هم ریستارت و هم خاموش کردم! اما الان با ریستور خوب شد!

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
آره. منم یه وقتی تو چاپخونه کار میکردم. اونجا طراحی میکردم. بعضی موقع ها فوتوشاپ اینجوری میشد. فایرفاکس که اصلاً باز نمیشد و از همون اول پیغام close میداد. آخرش ویندوز عوض کردم تا درست شد.

جدیدترین ارسال ها

بالا