برنامه فارسی نویسی در فلش

itkh

Member
یک برناامه میخوام تا از یک فایله microsoft word چند صفحه کلمه فارسی را در برنامه فلش کپی کنم!
ممنون میشم

khorzu

Member
با شتاب نگار فارسی می تونی فایل وردت رو به فرمت فونت های مریم و... تبدیل کنی بعد هم که اونو به فلش منتقل میکنی . البته باید فونت مریم یا ... رو داشته باشی .

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

شما يا از فارسي استايل استفاده كن يا اينكه فارسي ساز مريم نسخه 4 رو دانلود كنيد

و از Convert اين برنامه استفاده كنيد

موفق باشيد

force

Member
سلام :
چه خبر قربان؟
به نظر من چون فونت خاصی نمیخوای از مریم استفاده کنی برات بهتره, موفق باشی..........

amir_s

Active Member
یه راه حل هم من بدم : میتونید فایل رو با استفاده از FlashPaper به SWF تبدیل کنید و بعد داخل Flash وارد (Import) کنید ... و بعد قسمت های مورد نیاز رو بردارید .

itkh

Member
من هنوز مشکل فارسی نویسی دارم شتاب نگار کار نکرد
http://www.farsistyle.com/
لینک بالا هم دانلود کردم ولی چیزی نفهمیدم مریم 4 رو هم پیدا نکردم

<3pehr>

Active Member
سلام
در مورد فارسی استایل که توی همین فوروم کامل توضیح داده شده و در ضمن تو سایت خودش هم چندتا مثال داره.اما در مورد مریم فکر کنم توی p30download قبلا دیده بودم.اما اگه حجم کار واست مهمه پیشنهاد من استفاده از فارسی استایله هنوز.

سپهر

itkh

Member
سلام
در مورد فارسی استایل که توی همین فوروم کامل توضیح داده شده و در ضمن تو سایت خودش هم چندتا مثال داره.اما در مورد مریم فکر کنم توی p30download قبلا دیده بودم.اما اگه حجم کار واست مهمه پیشنهاد من استفاده از فارسی استایله هنوز.

سپهر

فارسی سازه مریم رو گرفتم ولی وقتی فایل ورد رو convert میکنم به مریم بازم تو فلش قاطی پاطی میشه؟

<3pehr>

Active Member
سلام
شما باید یکی از فونتهای خود مریم رو انتخاب کنید،اگه اشتباه نکنم فونتهای مریم با _f شروع می شن.

سپهر

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

شما در قسمت كنورت گزينه Convert Arial Microsotf استفاده كنيد و از فونت خود مريم استفاده كنيد

موفق باشيد

itkh

Member
سلام این همون فایل که میخوام تبدیل بشه ممنون میشم تبدیل کنید جوری که تو فلش بشه باهاش کار کرد

پیوست ها

• powerpoint.rar
    17.5 کیلوبایت · بازدیدها: 2

BioDread

Banned
شاید یه خورده دیره ولی این mxp کار دوستمه خوبم کار میکنه

پیوست ها

• Persian Fixer.zip
    7.9 کیلوبایت · بازدیدها: 18

جدیدترین ارسال ها

بالا