Fa برنامه بیلدر

سلام دوستان
من می خاستم برنامه نویسی رو از طریق بیلدر یاد بگیرم
اگه شما اساتید بیلدر در مورد این نرم افزار این طوری حرف میزنید و میگید از رده خارجه چون من سوالی رو پرسیده بودم که میخام برنامه نویسی رو شروع کنم
بچه ها گفتن بیلدر برات کافیه و من گفتم که می خام زبان برنامه نویسی رو یاد بگیرم که زبان مادر باشه و وقتی که خاستم زبان دیگه ای رو کار کنم راحت بتونم زبان جدید رو تجزیه و تحلیل کنم مثل برنامه فتوشاپ که اگه بلد باشی چون به برنامه مرجع هستش می تونی هر برنامه گرافیکی دیگه رو هم کار کنی مثل برنامه پینت ویندوز ولی بر عکسش نمیشه و من کتابش الکترونیکیش رو دانلود کردم ولی حالا میبینم بچه ها همه دارن مگین بیلدر از رده خارجه و ویندوز های بالاتر رو خراب میکنه سرتون رو در آوردن اگه این همه حرف میزنم به خاطر علاقه شدید من به برنامه نویسی و احتیاج من به اون هستلطفا لطفا راهنمایی کنید
ولی اساتید بیلدر به قولی من رو دعوا کردن

silvercover

کاربر متخصص
بله MMB دیگه توسعه داده نمیشه و متوقف شده و این شوق کاربران هست که تا حالا این برنامه رو خصوصا توی ایران زنده نگه داشته. شما می تونین برنامه های مشابه بیلدر مثل AutoPlay Menu Studio رو یاد بگیرید. فلش هم تا دو سال دیگه تقریبا گزینه بدی نیست.

من auton play media studio رو کار کردم خدائی با این که از بیلدر جدیدتر ولی هنوز قابلیت هایی که بیلدر داره و نداره
امید وارم ناراحت نشید با توجه به پست قبلی من دنبال چه زبان برنامه نویسی برم که با مشکلاتی مثل از رده خارج شدم رو نداشته باشم

حرف جالبی زدی فلش هم داره از رده خارج میشه چی جاش میاد من از همین مشکلات میترسم که چیزی رو یاد بگیرم کا از رده خارج بشه و تدر موردش صاحب نظر نشم

silvercover

کاربر متخصص
حرف جالبی زدی فلش هم داره از رده خارج میشه چی جاش میاد من از همین مشکلات میترسم که چیزی رو یاد بگیرم کا از رده خارج بشه و تدر موردش صاحب نظر نشم

این ماهیت دنیای نرم افزار هست. شما نمی تونی مطمئن باشی. مهم اینه که ابزار درست رو در زمان درست انتخاب کنی. ابزار درست اونی هست که در لحظه نیاز شما رو پوشش بده.

جدیدترین ارسال ها

بالا