برنامه براي نمايش كارنامه دانش آموزان

greyzero

New Member
سلام رفيق جون . برو تو اين سايت حتماً چيزاي مورد نظرت رو گير ميراي . منتها بايد Php بدوني ها ... .
http://www.pixel2life.com/main.php

آخرین ویرایش:

karname

Member
سلام خدمت همه ي شما
من اين سيستم رو ساخته ام
البته اين طرح من در حال تبديل از اي اسي پي به پي اچ پي است كه تا چند روز ديگه هم غ34ق4هق3

karname

Member
با سلام خدمت شما
من اين برنامه رو نوشتم و الان در حال انجام بازبيني (مرحله سوم ) و تغيير كد هاي طرح از اي اس پي به پي اچ پي است . كه اين طرح تا 2 يا 3 روزه ديگه هم تمام مي شه .
اين طرح امكانات زير رو داره اگه مي خواهيد با من تماس بگيريد
mail= [email protected]
yahoo id = afshar_karname
امكانات طرح :
مديريت بسيار قوي دانش آموزان همراه با ايجاد كاربر ( دانش آموز ) همچنين پاك كردن و ليست گرفتن و ...
ارسال كارنامه به صورت كلاس ( ژوري ) همراه با وارد كردن اتوماتيك درس ها
( مقاطع تحصيلي دانش آموزان به همراه نام درس ها و ضريب آن ها در بانك اطلاعاتي من موجود است )
ضمنا كارنامه ها 11 عدد (2 عدد ترمي - 11 ماهانه )مي باشد
ارسال دعوت نامه 5 عدد به طور همزمان
ارسال گزارشات مدرسه 5 عدد به طور همزان
ارسال پيام شخصي از مدرسه به دانش آموزان
ارسال پيام شخصي از مدرسه به معلمان
ارسال پيام شخصي از دانش آموزان به معلمان
ارسال پيام شخصي از دانش آموزان به دانش آموزان
ارسال پيام شخصي از معلمان به دانش آموزان
ايجاد نمايشگاه عكس
فرستادن پيام ها و دعوت نامه ها و ... به ايميل شخصي دانش آموزان

ضمنا كارنامه ها 95%شبيه كارنامه ي آموزش و پرورش و از لحاظ عمليات هاي اجرايي 90% شبيه آن بوده همچنين كارنامه ها در دو صورت جدولي ( كارنامه ي مدارس ) و نموداري (تصويري ) مي باشد
كاركردن با اين برنامه از كاركردن با برنامه ي خود آموزش و پروش (تحت داس ) هم راحت تر مي باشد
اين برنامه بر روي سايت كارنامه دات كام مي باشد هر كس كه مي خواهد مي تواند با پرداخت هزينه اندك هزار تومان براي هر دانش آموز عضو شده و كد مدرسه گرفته و كاربر براي خود بسازد
همچنين اين برنامه از پشتيباني بالا ي ما بر خوردار مي باشد
در ضمن نمايندگي و واسطه ي فروش هم مي پذيريم
karname.com

karname

Member
ضمنا اين طرح براي سه سال دوره ي نظري ( رياضي فيزيك - علوم تجربي - ادبيات و علوم انساني )تازه تا قبل از مهر هم پيش دانش گاهي و شايد هم فني و حرفه اي هم اضافه بشه
هزينه اي اين طرح هم خيلي كمه

karname

Member
همچنين اين برنامه بر روي قويترين سرور ايران همراه با جديدترين تكنولوژي و سريعترين صفحات با قوي ترين بانك اطلاعاتي ساخته شده است

جدیدترین ارسال ها

بالا