برنامه اي براي كار روي فيلم

سلام به همگي
من دنبال برنامه اي هستم كه بتوان با آن قسمتي از صداي يك فيلم را بر دارم
منظورم اين است كه من يك فيلم دارم كه دو نفر با هم در آن صحبت مي كنند و موقع فيلم برداري صداي ماشين هايي كه آن جا كار مي كنند زياد است مي خواهم صداي آن ماشين ها را از روي فيلم بردارم بايد چه كار كنم و از چه نرم افزاري استفاده كنم

ممنون مي شوم توضيح بدهيد
با تشكر

siavash45

Member
از برنامه Ulead media studio مي تونيد استفاده كنيد.البته مي تونيد صدا را به طور كل برداريد يا تعويض كنيد .ولي برداشتن تنها صداي ماشين فكر نكنم بشه.

اين را كه مي دانم ميشود كل صدا را برداشت ولي من مي خواهم فقط صداي ماشين را از روي فيلم بردارم
يعني اين امكان اصلا وجود ندارد
من تايپكي ديدم كه در آن نوشته شده بود جدا كردن افكت صداي خواننده از موزيك اگر آن بشود اين كار هم مي شود

لطفا به من كمك كنيد چون اين موضوع براي من خيلي ضروري است

Masih

Well-Known Member
amirasal2002 گفت:
اين را كه مي دانم ميشود كل صدا را برداشت ولي من مي خواهم فقط صداي ماشين را از روي فيلم بردارم
يعني اين امكان اصلا وجود ندارد
من تايپكي ديدم كه در آن نوشته شده بود جدا كردن افكت صداي خواننده از موزيك اگر آن بشود اين كار هم مي شود

لطفا به من كمك كنيد چون اين موضوع براي من خيلي ضروري است

سلام!

موضوع يك خورده تخصصي و پيچيده هست. من راهي رو كه به نظرم ميرسه بهت ميگم ولي شايد راههاي بهتري هم باشه و يا نرم‌افزارهايي كه به طور مستقيم اين كار رو انجام بدن ولي راه پيشنهادي من اينه:

1- توسط يك نرم افزار مثل all recorder صداي فيلمت رو به صورت Mp3 ضبط كن.

2- توسط نرم‌افزار پيشرفته‌اي مانند Sound Fourge اين فايل رو ويرايش كن و توسط منوهايي كه داره ميتوني يك صداي خاص رو كم يا زياد كني (البته متاسفانه من الان اصلا يادم نيست كه منو كجا بود). منوهايي كه توسط نمودار بهت صدا رو نشون ميده كه از روي اون ميتوني صدا رو تغيير بدي.

3- توسط نرم‌افزار Ulead Media Studio كه سياوش گفت يا توسط Adobe Premier صداي جديد رو به فيلمت اضافه كن!

موفق باشي.

cs_mohsen

Member
بابا چقدر خودتونو می پیچونید
این همه سختی نداره
اصلاً چرا با برنامه ضعیفی مثل یولید ویدیو استادیو
لازم هم نیست از برنامه دشواری مثل پریمایر استفده کنید
از برنامه Sony Vegas 5 که بسیار قدرتمنده استفاده کنید
اگر بلد نیستید بیاید صفحه اول انجمن (آموزش سنی وگاس 5) مثل آب خوردن واستون می گم
اگر درخواستی دارید اونجا بگید

جدیدترین ارسال ها

بالا