برنامه اخرين اخبار رو مسنجر

farshad_123

New Member
سلام
به دوستان عزيز
من اين برنامه يا همون ستپ برنامه اي رو ميخوام که باهاش ميشه
آخرين اخبار رو تو مسّسنجر گزاشت
چون ميخوام يه فروم راه بندازم و اين برنامه رو برايه سايتام ميخوام
من همون برنامه رو ميخوام که در اصل ستاپ رو برايه فروم ميسازه تا يزر ها دنلد کنن
اسمشم نمديونم ولی تو همين فروم آقا مجيد برنامه رو برايه سايت خودش گذشته

pirooz

Member
اون برنامه رو اعضاي خود سايت مجيد آنلاين درست كرده‏اند و فقط براي نمايش آخرين ارسال‏هاي سايت مجيدآنلاين كاربرد داره!
شما يا بايد بدي برنامه رو برات كاستومايز كنن! يعني نوشته‏هايي رو كه توي رجيستري ويندوز مي‏نويسه مطابق آدرس سايت شما كنن، يا اينكه مي‏توني فايل تغيير خط‏هاي رجيستري كه مسئول نمايش صفحات يك سايت مشخص در ياهو مسنجر هست رو خودت به صورت دستي تغيير بدي و به يزر هات :) بگي كه اين فايل رو دانلود و اجرا كنن! با اجراي اين فايل، يك مقدار در رجيستري ويندوز اضافه مي‏شه كه مسئولش نمايش صفحه دلخواه شما در برنامه ياهو مسنجر هست!
اگه توي انجمن بگردي مي‏توني يك مطلب با عنوان «نمايش آخرين ارسال‏ها در ياهو مسنجر» پيدا كني (فكر مي‏كنم عنوانش همين باشه دقيق يادم نيست) اگر هم پيدا نكردي، مي‏توني به سايت يك كليك براي هميشه مراجعه كني.
موفق باشي

farshad_123

New Member
سلام
دوست عزيز
من نفهميدم اصلاً .سايت يک کليک برايه هميشه؟؟؟ اسمش
سايتش خوب چيه هست لطفا اگر مطلبی مينويسی
کامل بنويس با زکره مرجع اون سايت!
من ميگردم بباينم اون تاپيک که شما گفتی تو انجمن مجيد پيدا ميکنم
يا نه ولی نميدونی تو کدوم قسمت هست؟

pirooz

Member
معذرت مي‌خوام! نمي‌دونستم لقمه رو بايد بجوم و بذارم اينجا :(

من گفتم كه يه سر نخ به شما داده باشم. فكر كنم جست‌وجو كردن توي اينترنت كاري نداشته باشه!

به هر حال چون خيلي دوستون دارم اين لينك اين آموزش! البته اولين مطلبي بود كه من پيدا كردم شايد باز هم باشه ولي من فرصت نكردم بگردم!
اين مطلب از نسخه ذخيره شده گوگل هست چون خود سايت باز نشد!
http://64.233.183.104/search?q=cache:I-n7PgWBltwJ:forum.persianmind.com/viewtopic.php%3Ft%3D669+%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%84+%D9%8A%D8%A7%D9%87%D9%88+%D9%85%D8%B3%D9%86%D8%AC%D8%B1&hl=fa

جدیدترین ارسال ها

بالا