افزونه 1 برطرف کردن باگ های مکس

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
سلام دوستان. چند وقتی بود که من و بعضی از عزیزانی که باهم در ارتباط بودیم به یک سری باگ برخورد کردیم که واقعا دیگه ادامه ی کار رو سخت میکرد و همه نا امید شدیم.
امروز که واقعا دیگه از باگ هایی که روز به روز بیشتر میشدن خسته شدم هرکاری برای پیدا کردن راه حل این مشکلات انجام دادم و خوشبختانه آخرین کاری که انجام دادم به نتیجه رسید و دیگه هیچکدوم از اون باگ ها رو توی کارم نداشتم، گفتم اینجا هم بگم کسایی که مشکل دارن باهاش یه تست بکنن شاید برای اونا هم جواب داد!

فقط کافیه به مسیر زیر برید و پوشه ی مورد نظر رو پاک کنید ( بعد از BackUp گرفتن از اون البته )

توی ویندوز 7:
C:\Users\[Your UserName]\AppData\Local\Autodesk\3dsMax و پوشه ی مربوط به ورژن مکس رو پاک کنید، مثلا 64bit - 2013

توی XP هم فکر کنم بجای C:\Users باید به C:\Documents And Settings برید

امیدوارم مشکل بقیه هم اینطوری برطرف بشه. شب خوش
 

ALI_TAKHTI

Active Member
اگه مشکل داره و باید پاک شه پس دیگه چر ا بک آپ بگیریم؟؟؟؟؟؟
 

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
چون بالاخره يك سري از فايل هاي مربوط به اين نرم افزار رو پاك ميكنيم و امكانش هست بعد مجبور بشيم برش گردونيم. يه جورايي محكم كاريه ديگه :)
 

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
نه مال من 2013 ست، شده بود باگ دونی.... اما وقتی درست شد روحم شاد شد. دو نفر از دوستان هم گفته بودن که توی چند روز اخیر با باگ های زیادی توی 13 برخورد کردن.
 

جدیدترین ارسال ها

بالا