برسی یک سایت جالب با خدمتی...!

ma30h

Member
سلام و دروووووووود!!
امروز یه سایت دیدم که خیلی به نظرم جالب بود
سایت:
http://www.pdfmenot.com/:cool:
یه سایت که فایل های pdf شما رو می گیره و خروجی swf تحویل می ده!!
با امکان زوم کردن ، تغییر صفحات و....
حالا سوال اینجاست که این امکان تحت چه قالب برنامه نویسی ارائه می شه؟
و اصلا ایجاد صفحه جدید swf به صورت اتوماتیک در چه صورتی میسر میشه؟

لطفا حرفه ایی ها تو این تاپیک در مورد این سوالات ، ساخت و تولید چنین اکشن اسکریپت هایی با قابلیت های web2 (مثل همین قابلیت create new page(
و معرفی امکانات و سایت های مشابه نظر بدند تا ما مبتدی هام یه چیزی یاد بگیریم!!:wink:

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

برنامه براي اين كار زياد هست كه pdf رو به swf تبديل كنه تو انجمن نمونه زياد معرفي شده

اين برنامه هم مي تونه با زبان net نوشته شده باشه

موفق باشيد

ma30h

Member
ممنون دوست من !
من دوست دارم درباره ايجاد اين قابليت از طرف خود as بيشتر بدونم مثل همون مثال ايجاد صفحه swf.
لطفا حرفه ايي ها در مورد ساختار اينجور سايتا بيشتر توضيح بدند....
mer30!!

دوست من خیلی راحت تحت زبانهای .net میشود یک convertor نوشت .
از AS استفاده نشده . یه class در .net هست که امکان این رو به شما میده PDF رو بدید و از یک استریم ریدر استفاده کنی و بخونیش و محتویاتش رو در ریدر بریزی . بعد شما یک متغیر دارید و می تونید ازش خروجی بگیری . حالا به هر پسوندی که بخوای .

البطه منظور از اینکه در .net پیاده سازی میشه این نیست که نمیشه با زبان های سطح پایین نوشتش .. بلکه مزیت .net در این هست که تحت وب اجرا میشه .

اگر احتیاج به توضیح بیشتر دارید سوال رو در قسمت برنامه نویسی .net مطرح کنید . حتما بیشتر با مثال توضیح خواهم داد.

موفق باشید .
:wink:

آخرین ویرایش:
یا ستار
سلام رفیق
اگه بخوای بیشتر آشنا شی من برنامه flashpaperرو بهت معرفی می کنم وقتی این برنامه رو نصب کنی به منوهای اکروبات و ورد یک گزینه اضافه می شه که برای تبدیل به swfاست اگه این رو نصب کنی و هلپشو بخونی فکر کنم کمک خوبی برات باشه

بالا