بررسی سطح اطلاعات اعضا انجمن عکاسی

Marzban

Well-Known Member
با سلام خدمت هنر مندان و هنر دوستان انجمن "هنر عکاسی"
من به همراه جمعی از هنر مندان این انجمن قصد دارم که آموزش فنون مختلف عکاسی را با هدف پر بار تر شدن بزرگترین انجمن الکترونیکی عکاسی را شروع کنیم.لذا برای این کار باید بدانیم که آگاهی های شما در این زمینه چقدر است و به چه مطالبی بیشتر نیاز دارید. لذا من را در این امر یاری دهید.در ضمن بنده در همین جا از کلیه هنر مندان عکاس تقاضای کمک و همکاری را دارم.
منتظر جواب ها و نظرات سازنده شما هستم

marzban جان٬

واقعا خوشحالم كه قصد همچين كاري داري و پيشاپيش برات (براتون) آرزوي موفقيت مي كنم.

ميزان اطلاعات من از عكاسي تعريف اپسيلونه! بسيار نزديك به صفر!!

خيلي هم دوست دارم در درجه اول در زمينه تكنيكهاي عكاسي يه چيزهايي ياد بگيرم.

مرسي

H-assan

Well-Known Member
مرزبان تشکر

به نظر این حقیقر از پایه اولیه عکاسی شروع کنید به توضیح دادن بهتره که افراد تازه کار مثل من از پایه یاد بگیرن اینجوری بهت در ضما من آماده همکاری هستم

. راستی یکم خودمونی تر باش

در ضما من هماهنگی لازم را هم با مدیران سایت می کنم

موفق باشی

a Truth Seeking

Active Member
marzban جان خوشحالم كه بالاخره به اين نتيجه رسيدي كه با همكاري اميد بهبود كارها مي ره براي شروع هم من چند تا از عكس هاي گرفته شده توسط خودم رو در چند روز آينده اينجا مي ذارم.

H-assan

Well-Known Member
a Truth Seeking گفت:
marzban جان خوشحالم كه بالاخره به اين نتيجه رسيدي كه با همكاري اميد بهبود كارها مي ره براي شروع هم من چند تا از عكس هاي گرفته شده توسط خودم رو در چند روز آينده اينجا مي ذارم.

دوست عزیز خواهشا با توضیح باشه و آموزش باشه

موفق باشی

pitan

Member
ترو خدا هر چه زودترآموزشو شروع كنيد!
من هيچي از عكاسي نميدونم اما فردا پسفردا چندتا از كارامو ميذارم تا خودتون نظر بديد و بفهميد كه هيچي بلد نيستم!!! :wink:

Marzban

Well-Known Member
من با تمام وجود در خدمتم

دورودي به گرمي اعضاي اين انجمن
اعضاي محترم انجمن هنر عكاسي
با تشكر فراوان به خاطر علاقه مندي شما به آموزش عكاسي در اين انجمن در همين جا من آمادگي خود را به آموزش عكاسي اعلام ميكنم.
فقط دو تا دونه خواش داشتم
1)خواهش اول از مديران اين سايت است.براي اينكه آموزش ها از كيفيت مطلوبي برخوردار باشد بهتر است آموزش ها به صورت مقاله در سايت قرار گيرد و من در همين جا تقاضاي بررسي اين موضوع را توسط مديران سايت دارم.
2)خواهش دوم من هنر مندان عكاس اين انجمن است كه من را دست تنها نگذارند و به من كمك كنند.چون من به تنهاپي شايد نتوانم از عهده اين كار بر بيايم.
به اميد پر بار تر شدن اين انجمن و همكاري موارد ذكر شده

Norik

Active Member
من عکاسی digital ميکنم
همه عکسامو هم retouch ميکنم , روتوش خودمون
يه چيزايی تو کاتالوگ دوربينم خوندم و طرز کارشو بلدم
سطح کمی بالاتر از 0 يه چی تو مايه های 4/10

Marzban

Well-Known Member
a Truth Seeking گفت:
من قبلا هم به اين نتجه رسيده بودم
منتظرم

d@nial

Well-Known Member
من اگر هيچم اگر هيچ تو بيا يادم ده

كه گناه دگران بر تو نخواهند نوشت

(نفهميدم چي گفتم)

خلاصه مرزبان جان مارو هم هيچ حساب كن

shahin57

New Member
سلام
بي انصافي كه همتون ميگيد صفر هستيد من عكسهاي زيادي اينجا ديدم كه واقعا خوب بودن اما مشكل اينجاست كه فكر ميكنم بعضي وقتا ما دليل بد شدن كارامونو نميدونيم حتي بعضي وقتا خوب شدنش

اينجاست كه نقش آموزش تيوريك مشخص ميشه
من هم استقبال ميكنم و ارزوي موفقيت دارم

سلام

اميدوارم حال همگي OKباشه و همگي به خوبي و خوشي به زندگي ادامه بدند.

من با مهدي جان (مرزبان) تلفني تماس داشتم مقاله ها رو داريم هرچه زودتر تحويلتون ميديم و كه كماكان يكيش رو مهدي جان زحمتشش رو كشيدند.انشاالله مقالات بعدي تحت عنوان "عكاسي را شروع كنيم!" است.از خريد دوربين ديجتال يا مكانيكي گرفته تا تبديل شدن به يك عكاس خلاقچيزي كه جامعه عكاسان امروزه فقرشو داره!

در هر حال هر كسي كه احساس ميكنه به عكاسي علاقه مند شده يا هستيا عكاسه يا عكاس مبتدي يه عكس از بهترينهاشو اينجا بذاره تابيشتر با هم آشنا شيم.

(راستي منتظر گالري جديدم با دوربين Canon باشيد :wink: )

اميدوارم بتونيم دوستاي خوبي در جهت پيشرفت عكاسي شما باشيم.

خدانگهدار

جدیدترین ارسال ها

بالا