بررسی درستی اعداد داخل فیلد

سلام
من تو کارم از چند فیلد متنی استفاده کردم که کاربر باید اون فیلدهارو با توجه به سوال پاسخ بده سپس بر روی بررسی جواب کلیک کنه تا ببینه جوابی که نوشته کدوماش درسته و کدوماش غلط. حال وقتی در صفحه 4 تا فیلد داریم چطور باید تعیین کنیم که بعد از کلیک بر روی بررسی جواب در کنار فیلدهای که جواب آن درست است علامت تیک و در کنار فیلدهایی که جواب آن غلط هستش علامت مثلاً ضرب ظاهر بشه؟
نمونه رو تا جایی که تونستم کار کردم. (فایل پیوستی با نام test)

و اما یه مشکل دیگه هم تازگیا پیدا کردم و اون اینکه وقتی کادرهای متون TLF داخل صفحه که قبلاً ایجاد کردم رو ویرایش میکنم یه همچین ارورهایی تو Output ظاهر میشه که علتشو نمیدونم. (نمونه رو هم با نام Test2 پیوست کردم)

پیوست ها

• Error.jpg
    Error.jpg
    97.1 کیلوبایت · بازدیدها: 9
  • test.rar
    119.6 کیلوبایت · بازدیدها: 5
  • Test2.rar
    8.3 کیلوبایت · بازدیدها: 6
دوستان در مورد مشکل اول من کار رو تا یه جاهایی که تونستم کار کردم دیگه بقیه شو نتونستم. شما فایل رو ببینین ما 4 تا فیلد داریم که بعد از نوشتن مقادیر مربوط به فیلدها با استفاده از دکمه بررسی باید جواب ها رو بررسی کنیم. حال من چجوری میتونم شرط تعیین کنم که با توجه به مقادیر فیلدها علامت صحیح یا غلط پس از کلیک بر روی دکمه بررسی کنار هر فیلد ظاهر بشه؟ منتظرم اساتید محترم

پیوست ها

• Test3.rar
    82.7 کیلوبایت · بازدیدها: 9
فایل را ملاحظه بفرمایید.

مشاهده پیوست 92351

ممنون دوست عزیز بسیار عالی بود. تقریباً همچین چیزی می خواستم. فقط آیا میشه عبارت "فیلدها باید پر شود" رو حذف کنیم چون ممکنه کسی جواب رو ندونه و بعضی از فیلدهارو خالی بذاره. یعنی وقی بر روی دکمه بررسی جواب کلیک می کنیم فقط علامت ضرب یا تیک ظاهر بشه و متنی موجود نباشه. در صورت خالی بودن فیلد هم ضرب نشون داده بشه. من خودم هم یه نمونه دیگه ساختم اینو هم ببینید و نظرتونو بگین. آیا روش منم درست هستش یا نه؟ البته من چون زیاد از اکشن نمیدونم یه همچین چیزی ساختم.

پیوست ها

• Test3.rar
    85.3 کیلوبایت · بازدیدها: 19

Insomnia

کاربر فعال
خرسندم که کارتان پیش رفت.
خب تا وقتی کار میکنه یعنی اینکه روش درسته. اما به هر حال ، بهینه نیست مخصوصا اینکه چندین بار addEventListener یک‌نام اضافه می‌کنید ، ولی برای کار شما(بزرگ نبودن پروژه) خوبه. فایلی هم که گذاشتم بهتر و بهینه تر هم می‌توان نوشت اما نیازی به این همه صرفه جویی برای این پروژه نیست.

جدیدترین ارسال ها

بالا