خدا قوت
نطق پیش از دستور:

این اسمایلی رو ضربدر عدد آووگادرو به توان فاصله کهکشان آندرومدا تا اون سر سحابی اوریون کن تا یکم حال منو بفهمی.
تو:چرا چی شده مگه؟
یک توضیح کامل و پر طمطراق برات نوشته بودم در زمان سابمیت سایت یک دستگاه(البته صفحه بهتره) Database Error بهم جایزه داد که فکر کنم حالا حالاها اعصابم سرجاش برنگرده.

این شد که دوباره شروع کردم به نوشتن:
بی خیال بریم سر اصل مطلب:
اگه انگلیسیت خوبه و به مباحث (Web site Optimization) آشنایی داری زیر هر آیتم یک لینک Read More داره که به بخش مربوطه در صفحه :
کد:
http://developer.yahoo.com/performance/rules.html
هدایتت می کنه که چون راهکار عملی نداده به درد شما نمی خوره.(البته مباحث تئوری برای شروع بد نیستن حتما یه نگاه کامل بهشون بنداز)
کلا این مبحث چند واحد دانشگاهی لازم داره اما اگه توضیح کوتاهشو بخوای:
1- مورد CDN رو کلا بی خیال شو چون مخصوص سایتهای بزرگ , حجیم , عظیم و بین المللیه (از توی رولست حذفش کن)
2-مورد زیر هم مشخصه جاوااسکریپتها رو درست قبل از بسته شدن نگ body بزار
کد:
Grade B on Put JavaScript at bottom
3- در مورد gzip کردن موارد استاتیک , ETag ها و سرصفحه های انقضا (Expires headers)هم می تونی از طریق فایل htaccess بسته به تنظیمات سرور مدیریت رو انجام بدی.
4- برای حداقل کردن (Minify)قایلهای CSS و جاوااسکریپت هم کد ها کتابخانه های خوبی وجو داره که باید جستجو کنی (js minifier)(یکی از بهترینهاش دست گوگله که به ایرانی نمیده!!!!!!!)
قبلا نگاه کرده بودم خود سایت یاهو (صاحب YSlow) امتیازش 95 بود (رولست بدون CDN) یکی از بهترین هاستینگهای ایرانی 96 بود یک سایت فروشگاهی رو هم دیده بودم ofoghshop.com فکر کنم 92 بود راستی نگفتی مال شما چند بود؟
خدا نگهدار
(من دیشب ساعت 12 و نیم این جواب رو نوشتم ولی الان سایت اجازه داد تا ثبتش کنم(Database Error))